bebeğini aşağda taşımış ve doğurmuş anneler fikir verir misiniz?

penpetekir

Allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
562
22
118
Arkadaşlar en son 31 haftalıkken kontrole gittiğimde doktoruma karnımın alt bölgesinde aşırı baskı hissettiğimi söyledim. İlk gebeliğimde bunu yaşamamıştım. O da muayene etti ve bebeğin başının çok aşağıda olduğunu ancak rahimde açılma vs. olmadığı için erken doğum riski olmadığını söyledi. Benim gibi 30. haftadan sonra alt karnında aşırı baskı ve belinde ağrı hisseden, bebeği aşağıda taşımış olan anneler, kaç haftalıkken doğurdunuz? Daha önce normal doğum yaptım ve az çok tehlike olabilecek durumları biliyorum ama erken gelir mi bebek acaba? Bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu ve erkek.
Çok teşekkürler.

Canim benim 2 bebegim var ikisinide asagida tasidim ama mubarek tam tamina 40 haftayi doldurdum. Herkes bana derdi sen erken dogurursun dusecek gibi karnin diye ilkinde cok korkardim insanlar boyle diyince ikincide tam 32 33 hafyaliktim hatta teyzenin biri bayrama 1 hafta vardi sen dogurursun dedi bana;) . Yok teyze benim bebeklerim boyle dedimsede anlatamadim. Oglum o kadar sevmisti ki karnimi kakasini yapana kadar durdu icerde hatta o teyzeyi bulsam anlatirdim bunlari ;) korkma aciklik yoksa bisey olmaz insallah ama dedigim gibi benim ikisi de oyleydi. Sag salim bebegini kucagina almak dilegiyle optuummm siziii

benimde kızım çok aşağıdaydı.gören doğurdun doğuracan deyip duruyordu.sezeryanla doğum yaptım.doktorumun verdiği tarihte doğdu.herhangi bir sıkıntı olmadı yani.merak etme inşallah herşey yolunda gider.sağ salim kucağına alırsın bebeğini.

benimde kızım hep aşağıdaydı ve herkes sen erken doğurursun diyordu. kızım 40+2 de doğdu. normal doğumda değil kakasını yaptı doktorumuz sezeryanla aldı.

Back
X