Ölü doğum yapan anneler tecrübeleriniz neler? Birdaha ne zaman hamile kaldınız?

Çok üzülüyorum hatta kahroluyor acımı kimse anlamıyor gibi geliyor bana sürekli kendimi suçluyorum benim gibi bebeğini kaybeden annelerle konuşmak iyi geliyor beni bir tek benim gibi ne yazık ki bu acıyı çekenler anlar gibime geliyor sürekli dua ediyor hem kendim için hem de sizler için belki hiç tanımayacağım sizi ama acıyı çeken biliyor ne yazık ki😔🤍

Çok üzülüyorum hatta kahroluyor acımı kimse anlamıyor gibi geliyor bana sürekli kendimi suçluyorum benim gibi bebeğini kaybeden annelerle konuşmak iyi geliyor beni bir tek benim gibi ne yazık ki bu acıyı çekenler anlar gibime geliyor sürekli dua ediyor hem kendim için hem de sizler için belki hiç tanımayacağım sizi ama acıyı çeken biliyor ne yazık ki😔🤍
Oyle canim gercekten bu yasanmadan bilinecek bisey degilmis ben yillarca hep hamilelikte kayip haberi duydugumda daha bir bagi yok diye onemsemez gecerdim ama insanin basina gelince farkli oluyormus rabbim sabir versin hepimize

Başınız sağ olsun :( bende 13 şubatta aynı şekilde bebeğimi kaybettim sorunsuz bir gebeliğin 34. Haftasında daha sonra yapılan genetik testlerde bende kan pıhtılaşmasına yatlıklık çıktı ama bunun kesin yapmış olabileceğini söylemediler hatta bu kadar ileri haftada bebeğe zarar vermez dediler 4. Ayımdayım bekliyorum ama çok zor beklemekte alışmakta zaman geçtikçe özlemde boşlukta artıyor sizi çok iyi anlıyorum
Allah yardımcınız olsun başınız sağ olsun. Benim de 10 haftalıkken kaybettiğim bebekten sonra testler yapılmıştı, pıhtıya yatkınlık çıktı. Ama bana da böyle erken haftalarda bebeği etkileme ihtimali düşük, ilerleyen gebelik haftalarında bu durum etki ediyo demiştş doktor. Demem o ki birinin dediğini diğeri yalanlıyo bu doktorlar yüzünden biraz da yıpranıyoruz biz

Allah yardımcınız olsun başınız sağ olsun. Benim de 10 haftalıkken kaybettiğim bebekten sonra testler yapılmıştı, pıhtıya yatkınlık çıktı. Ama bana da böyle erken haftalarda bebeği etkileme ihtimali düşük, ilerleyen gebelik haftalarında bu durum etki ediyo demiştş doktor. Demem o ki birinin dediğini diğeri yalanlıyo bu doktorlar yüzünden biraz da yıpranıyoruz biz
Evet malesef bir doktorun dediği diğerini asla tutmuyor 4-5 doktor gezdim doğumdan sonra hiç bir yanıt alamıyorsun ben otopside yaptırdım ama sonucu onunda hala çıkmadı bekliyorum …

Lütfen kendini suçlama elimizde olsa zaten sonucumuz böyle olmazdı :( istersen özelden de konuşabiliriz sana iyi gelecekse

Back
X