Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam onu sorucaktim yabenim kizim emmeden yada sallamasan uyumuyor birde gece 7-8 kez kalkiyor emerwk uyuan bebekler cok kalkar kendi kendine geri uyuyamazlarmis bu ne kadar dogru acaba siznkilerde gece cok mu kalkiyorrr
bebegim 5 aylik ama ackiktan ziyade uyandiginda geri dalamadigi icin aglarmis oyle yaziyor bir kac yerde sizn bebeginiz kac kez kalkardi simdi kac kere uyaniyorBebeginiz kac aylik benimki yeni 13 e girecek uyumadan once bir seyler yerse gercekten uzun uyuyor... benim kızında dogdugundan beri uyumayi sevmiyor cok sik uyaniyordu ek gidaya gectkkten bir sure sonra daha iyi uyumays basladi... sut cabuk aciktiriyor olabilir doğrudur.
bebegim 5 aylik ama ackiktan ziyade uyandiginda geri dalamadigi icin aglarmis oyle yaziyor bir kac yerde sizn bebeginiz kac kez kalkardi simdi kac kere uyaniyor
Yeni yazabildim kisura bakma... o zamnlar nerdeyse 2 saatte bir uyanirdi hele gündüz hic uykusu yoktu... kilosu gelisimi gayet iyi ama uyumazdi cok şükür artik daha iyiyiz... bazen 6 saat deliksiz uyuyor bazen 2 saatte bir yine uyaniyor... keyfi nasil isterse yani
Ama suan itibariyle gunduz 2-4 arasi gecede 12 de uyuyup sabah 10 da uyaniyoruz... ara ara kalkiyo tabi
canım demek emzirmekle alakalı bir durum. ama dediklerinde coook haklısın aslında herseye değer bebişlerimiz...yazdıkların cok duygulandırdı beniKızımı 15 ay emzirdim ve hep memede uyudu. Gece en fazla bir saat uyurdu sürekli emmek isterdi 15 dakikada bir bile isterdi. Gündüz uykuları iki defa yarım saatti sadece. Ve ben artık zombi gibi geziyodum ki ikinciye hamile oldugumu öğrendim kızım 10 aylıktı o zaman. Tabi dünya başıma yıkıldı en çok emziremem diye üzüldüm çok ağladım kızım çok düşkündü memeye bende onu emzirmeye tabi. Doktor 5 ay bitene kadar emzirebilirsin dedi 5 ay emzirdim. Hamileyken hemen sütten kesmek cocuk zehirlenir diye bir şey yok. O 5 ay doya doya emzirdim çocugumu. Bana kalsa hiç bırakmazdım ama hem gece uykularımız zehir olmaya başlamıştı hem gelecek bebişi emzirirken çok sorun yaşıcaktım ve tansiyonum yerlerde geziyodum artık
Kızım bir yaşına girdiginde bende 2 aylık hamileyken tekrar işe başladım memeyi bırakmada bu da etkili oldu. Sabahları ve akşamları emdi tabi bi de gece boyu. Ben uykusuzluktan ölmek üzereydim artık psikolojim bozuldu resmen hem emzirmek istiyorum hem uykusuzluk beni mahvediyodu. Yavaş yavaş kestim sütten asla bir şey sürmedim göğsüme travma resmen salça kıl vs. sürüp çocugu o kadar baglı oldugu bir şeyden koparmak. ilk 4 -5 gün çok zordu. Sürekli anne memmmee diye peşimde gezdi geceleri cok cok zordu biberona alıştırdım ama gerçekten zor oldu. Şuan gece yatmadan süt içiyo gece de bir kere uyanıp süt istiyo en azından bir iki kere uyanıyo. O uyanmaların sebebi hep memeymiş yani.
En büyük yanlış cocugu memede uyutmak. Benden size tavsiye bebegi emzirin ve henüz uykuya tam dalmadan yatagına yatırın. Ama en önemlisi stresi en alt seviyeye çekmek bebeğe yansıtmamak. O günler çok çabuk geciyomuş hatırlamak için hafızamı zorluyorum çok sinir stres yapmadım bazı anlar dışında ama o anlar için bile pişmanım bir saniyesini bile tekrar yaşamak için neler vermezdim o günlerin
insan herşeye alışıyo gerçekten uykusuzluga da yorgunluga da hepsi geçiyo
Allahım hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın. Evlat isteyenlere de bir an önce nasip etsin inşallah.
canım demek emzirmekle alakalı bir durum. ama dediklerinde coook haklısın aslında herseye değer bebişlerimiz...yazdıkların cok duygulandırdı benibu arada ikinci cocugunu da sağlıkla kucağına almayı RABBİM NASİP ETSİN...
![]()
Merhaba. Ben de emerek uyutuyorum ama gece bir kere kalkıyor. Kaç aylık sizinkibende tam onu sorucaktim yabenim kizim emmeden yada sallamasan uyumuyor birde gece 7-8 kez kalkiyor emerwk uyuan bebekler cok kalkar kendi kendine geri uyuyamazlarmis bu ne kadar dogru acaba siznkilerde gece cok mu kalkiyorrr
Benim kızım 5 aylık. Sizin bebeğiniz kaç aylık ?Merhaba. Ben de emerek uyutuyorum ama gece bir kere kalkıyor. Kaç aylık sizinki
benim ilk üç ay 2 kez en fazla 3 kez kalkardı. 4, aydan sonra sıkıntı başladı.umarım sizinki oyle olaz. bende nedenini bir turlu anlayamadımDört aylık olmasına birkaç gün kaldı. Sonradan değişir mi ki ?
Benim kızım beş aylık henüz. O yüzden 11 aylık Bebek ayda kaç gr almalı bilmiyorum ama katı gıda almıyor mu? Doktor dedi diye memeden kesmeyin bence. Uzmanlar da en az iki yaşına kadar emzirilmeli diyorlar.Bende bebeğim i emzirerek uyutuyorum 11 aylik.biborondan asla süt icmiyor yalancı emzikte almiyor .gece 3-4 kez kalkıyor. Emip tekrar uykuya daliyor.cocuk doktor umuz kilosundan memnun degil ayda 150gr aliyor bu giderek düşecek diyor memeden kesmemi istiyor ama biberon da süt icmiyor nasil kesecem hadi kestim gece ne verecm uykusunda derdim çok. ..üzülüyorum forma katilma sebebi mde bu.emziren annelerimizin rabbim yardımcısı olsun
Tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır. Kaç kilo bu arada? Katı gıda için bebeğin hazır olmasını beklemek de gerekiyor diye okumuştum. Bir sene boyunca sadece anne sütü alan bebekler oluyorKatı gıda aliyor sbh kahvalti öğlen kiymali sebze çorbası pek sevmiyor ama..aksam üstü yoğurt meyve pisirdigim günlük yemek lerden veriyorum gecede muhallebi ..princ unu..gece hep beni emiyor ama bu arada dış te çıkarıyor ama ogunleri3yada 5 kaşık