Bebeğini kaybeden bütün annelere soruyorum?

melekannesii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
54
1
16
İstanbul
merhaba size sormak istediğim bişey var..
ben 2 kez bebeklerimi kaybettim biri karnımda öldü diğer bebeğim ise tedavisi mümkün olmayan kalp hastalığı teşhisi kondu alındı..
çok şükür sağlıkla ilgili testlerimizi temiz çıktı ama bize bu olanlarla ilgili bir neden söyleyemedi doktorlar.
çevremdeki insanların dedikleri şu bu olanların başka varlıklar tarafından yapıldığını söylüyorlar :( gerçekten böyle bişey olabilirmi?
bu konuda bilgisi olan varmı?

Arkadaşım öncelikle başınız sağolsun.. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..

Yanlız lütfen böyle düşünmeyin, benimde bebeğim şuan kara toğrağın altında.. ben hep şöyle düşündüm veren Allah alan Allah demekki rabbim benden daha çok sevmiş onu.. benim sınavım buymuş, öbür tarafta çocuğum bana şefaat edecekmiş vs..vs..
Ama hiç aklıma senin aklına gelen gelmedi.. Rabbime bol bol dua et şükret vardır elbet onun bildiği bizim bilmediğimiz birşey..

benımde ıkı evladım gıttı. biri 9 haftalıkken. dıgerı ise 6 ay once 40. haftasında dogum anında kakasını yutup bunyes, topalaymdıgı ıcın sadece ıkı gun yasadı. ve gıttı cenette...
ilk defa senden duyuyorum bole bır durumu ama pek mantıklı saglıklı bıldıymıs gıbı gelmedı bana. evlat ımtıhan vesilesii ve kendı adıma konusursam ben kızım ıcın hamılleıgımde hergun cevsen okumustum. cevsen efendımızın bedırde rızhını cıkarıp cebraıl aleyyselamın ona ogrettıgı okudugu duadır. yani o kadar etkılı bır duadır. yanı o tarz mahlukatın esamesı olmazdı.
sebebın bu olması bence cok ekstrım bi durum olmussa bıle

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
benimde aklıma hiç gelmemişti bilmiyordum bu konuyu ama söyleyen çok oldu muska yaptır diyenler bile oldu
suan iyileşmeye çalışıyorum Allah hayırlısı ne ise onu versin hepimize
ama aklıma takıldı sormak istedim

Back
X