K kardellya Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 670 1 46 İzmir 19 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kardellya #1 arkadaşlar bebegini karnında kaybedenler burda dertleşelim miarkadaşlar benn oglumu 33 haftalık kaybettim üzgünüm sizinle paylaşmak istedim Son düzenleme: 19 Ağustos 2011
arkadaşlar bebegini karnında kaybedenler burda dertleşelim miarkadaşlar benn oglumu 33 haftalık kaybettim üzgünüm sizinle paylaşmak istedim
X xeynox Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 157 1 116 Ankara 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kardellya #2 kardellya .!.: arkadaşlar bebegini karnında kaybedenler burda dertleşelim miarkadaşlar benn oglumu 33 haftalık kaybettim üzgünüm sizinle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla... Başınız sağolsun.Çok geç bir haftalıkta kaybetmişsiniz. Allah sabır versin.Yaşamayanın tahmin edeneyeceği bir acı. Sebebi belli oldu mu?
kardellya .!.: arkadaşlar bebegini karnında kaybedenler burda dertleşelim miarkadaşlar benn oglumu 33 haftalık kaybettim üzgünüm sizinle paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla... Başınız sağolsun.Çok geç bir haftalıkta kaybetmişsiniz. Allah sabır versin.Yaşamayanın tahmin edeneyeceği bir acı. Sebebi belli oldu mu?
K kardellya Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 670 1 46 İzmir 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kardellya #3 xeynox .!.: Başınız sağolsun.Çok geç bir haftalıkta kaybetmişsiniz. Allah sabır versin.Yaşamayanın tahmin edeneyeceği bir acı. Sebebi belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... hayır beli degil
xeynox .!.: Başınız sağolsun.Çok geç bir haftalıkta kaybetmişsiniz. Allah sabır versin.Yaşamayanın tahmin edeneyeceği bir acı. Sebebi belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... hayır beli degil
K kardellya Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 670 1 46 İzmir 27 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kardellya #4 yokmu arkadaşlar sezeryanla dogum yapıp hemen hamile kalan
aysenazzz Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 1.496 21 158 39 2 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kardellya #5 merhaba cnm basın saolsun bende iki yıl önce kaybettim melegimi ve 8 ay sonra hamile kaldım.simdi 13 aylık kızım. insallah darısı basına olur
merhaba cnm basın saolsun bende iki yıl önce kaybettim melegimi ve 8 ay sonra hamile kaldım.simdi 13 aylık kızım. insallah darısı basına olur