bebeğini kaybedip sezeryanla doğum yapan arkadaşlar????

merhaba arkadaslar ben 24 haftalık bebegımı 35 gun once bebegımın esınde ıc kanama oldugu ıcın sezeryan dogum yaptım ve bebegım sadece ıkı saat hayatta kaldı ıcım oyle yanıyor kı nasıl dayanıcam buna nasıl alısıcam bılmıyorum ılk bebegımdı ama rabbım nasıp etmedı bebegım bır an bıle aklımdan cıkmıyor tekmelerını kıpırtılarını oyle ozluyorum kı yenıden bebek ıstıyorum ve 6 ay beklemeye dayanamayacakmısım gıbı hıssedıyorum 6 aydan once hamıle kalan var mı sorun olur mu lutfen cevap verırsenız cok sevınırım

merhaba arkadaslar ben 24 haftalık bebegımı 35 gun once bebegımın esınde ıc kanama oldugu ıcın sezeryan dogum yaptım ve bebegım sadece ıkı saat hayatta kaldı ıcım oyle yanıyor kı nasıl dayanıcam buna nasıl alısıcam bılmıyorum ılk bebegımdı ama rabbım nasıp etmedı bebegım bır an bıle aklımdan cıkmıyor tekmelerını kıpırtılarını oyle ozluyorum kı yenıden bebek ıstıyorum ve 6 ay beklemeye dayanamayacakmısım gıbı hıssedıyorum 6 aydan once hamıle kalan var mı sorun olur mu lutfen cevap verırsenız cok sevınırım

Basin sagolsun canim. Ben 9 ay önce sezeryanla dogum yaptim.26:haftadaydim ve senin gibi asiri kanamalarim oluyordu hemde sürekli ...Oglum 1 ay yasadi küvezde son gününe kadar cok saglikliydi ama kaybettim oglumu. Hergünüm onunla geciyordu kucagimda yatisini, aglayisini, gözlerini acip cam gibi bakisini, ve daha neler neler..... 9 ay oldu dogali 8 ay oldu öleli ama hic aklimdan cikmiyor canim onu cooook özledim ...Bende sezeryanla dogum yaptim ama 1 senemi doldurmak istiyorum dr 1 sene dedi bana. Ama bildigim kadariyla 6 ay sonra hamile kalanlar var . Canim acin cok taze biliyorum cok ama cak zor bence biraz zaman ver kendine biraz toparlan insallah Allah gönlüne göre verir ...

seninde başın sağolsun canım ama 1 yıl nasıl dayanabilirim bilmiyorum daha 36 gün ama nasıl oldu birde bana sor gecem gündüzüm belli değil rabbimin her hikmetinde elbet vardır bir hayır bunuda düşünüyorum ama kalbim anlamıyo içimdeki sızı bir an bile hafiflemiyor öyle cok özlüyorum ki kızımı elimi karnıma koyuyorum tekmelerini hissetmek için ama yokkkk.....

merhaba arkadaşlar sitenize daha yeni üye oldum.bir konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum.üç aylık hamileyim ve ümraniye hospitalıumdakı bahar hanıma gıdıyorum.sımdılık doktordan cok memnunum tanıdığım bır cok ınsan onu tercıh etmıs evet memnunda kaldıklarını söluyorlar ama doktor sezeryanı daha cok tercıh edıyormus.hasta normal doğum yapabılecek durumda bıle olsa bır sekılde son dakıkada sezeryan alıyormus aranızda gıdenler var okudum memnun kalmısınız yalnız bu denılenler doğru mu dah cok sezeryancı mı.

Back
X