Bebeğini kaybetme korkusuyla yaşayan var mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
290
103
Ya kızlar daha dün öğrendim ama öğrendiğim andan itibaren onu kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. Sevincimi yaşayamaz oldum. Kendimi sakinleştiremiyorum. Kese görünüp kalp atışı duyulana kadar bu geçmiycek sanırım. Bitek bana mı oldu bunu yaşayan var mı. Annem babam eşim kardeşlerim herkes çok sevindi onları gördükçe dahada içimi hüzün kaplıyo 😣

Ya kızlar daha dün öğrendim ama öğrendiğim andan itibaren onu kaybetmekten o kadar korkuyorum ki. Sevincimi yaşayamaz oldum. Kendimi sakinleştiremiyorum. Kese görünüp kalp atışı duyulana kadar bu geçmiycek sanırım. Bitek bana mı oldu bunu yaşayan var mı. Annem babam eşim kardeşlerim herkes çok sevindi onları gördükçe dahada içimi hüzün kaplıyo 😣
Merhaba canım bende aynıyım şuan 6haftalıkken öğrendim kontrole de ozaman gittim güzel gebelik haftasıyla uyumlu kalp atışı başlamış dedi şuan 7haftalık olduk nasıl şuan çok merak ediyorum gelistimi herşey yolundamı acaba diye içim içimi yiyor

Ben de aynı durumdayım. Benim tup bebek tedavisiyle oldu. Önce beta hcg yükselecek mi gerginliği, sonra kese görünecek mi, şimdi de kalp atışını durabilecek miyim acaba diye düşünüp duruyorum. Bunun sonu yokmuş gibi geliyor. Her aşamada bir sonrakinin gerginliğini yaşıyorum. Umarım sağlıklı hayırlı bebeklerimizi alırız kucağımıza.

Bu stresin önüne geçmek lazım . Kese, kalp , ikili test derken iyice negatif yüklemiş oluyoruz ister istemez. Güzel düşünelim güzel olsun Allah'ın izniyle

Ben de aynı durumdayım. Benim tup bebek tedavisiyle oldu. Önce beta hcg yükselecek mi gerginliği, sonra kese görünecek mi, şimdi de kalp atışını durabilecek miyim acaba diye düşünüp duruyorum. Bunun sonu yokmuş gibi geliyor. Her aşamada bir sonrakinin gerginliğini yaşıyorum. Umarım sağlıklı hayırlı bebeklerimizi alırız kucağımıza.
Yalnız değilmişim en azından ☺️ allah bizleri onlarla sınamasın inşallah

Amin canım

Benim ilk hamileligimde oldu sürekli doktora gidiyordum doktor neden geldin demisti bir defa 🤣
Cok normal sonra alışıyorsunuz

Bende aynıydım yok dış gebelik mi yok boş gebelik mi yok kalp atcak mı falan filan bunların sonu gelmiyor Allahın izniyle alacak nefesi varsa yavrunun oluyor herşey . Eziyet etmeyin kendnze ben çok ettim

Canım verende Allah alanda dua et sağlığı için yeter kendine dikkat et ağır kaldırma uzanma kafaya takma bol bol dua et onun için başka bişey yapılmıyo zaten böyle korkarak kötüyü çağırırsın ben bu dönemde çok stressizdim oluruna bırakmıştım çünkğ ne kadar düşünürsen düşün nasipte ne varsa o

Back
X