bebeği sadece siz değil eşinizde kaybetti. o da üzgündür muhtemelen zaman verin birbirinize biraz 1 ay çok erken bir süre böyle bir acıyı atlatmak için. allah sabır versinkızlar merhaba . 1ay önce 4aylık bebeğimi kaybettim. İlk gebeliğimdi ve 2yıl uğraşlar sonucu zor hamile kaldım . Psikolojim berbat bir durumda haliyle . Gerçekten güçlü bi insanımdır çevremdeki herkes söyler bunu . Kimsey birşey belli edemem üzülsem bile kendi içinde üstesinden gelirdim . Ama bu cok değişik bi acıymış nasıl başa çıkacağımı bile bilmiyorum hep şükrediyorum en azından hamile kalabiliyorum çözümü olan bi sorun vs bunları biliyorum ama bu kalbimdeki ağırlık hiç geçmeyecek gibi geliyor . Duramıyorum ağlıyorum deliriyorum bazen bazende cok sakin hayattan bi beklentisi kalmamıs gibi çaresiz hissediyorum.
Eşim hamileliğimin başından beri prenses gibi davrandı bana hakkını yiyemem düşük yaptığımda korktu benim için çünkü bebekle birlikte ölecek kadar kan kaybettim . 1hafta yine el üstünde tuttu beni güldürmeye çalıştı hep dışardaydık .ama 20gündür değişti benden olabildiğince uzak duruyor gibi . Bunaltıyorum onu da farkındayım sürekli yanımda olsun istiyorum ondan baska kimsem yokmuş gibi . Bebek konusunda abarttığımı düşünüyor artık düzelmem gerektiğini söylüyor bense elimde olmayan bişey olduğunu anlatmaya çalışıyorum . Kırılıyorum söylüyorum cevap hep abartma oluyor .
Sorun ben de mi gerçekten ? Yani bu geçmesi uzun olan bişey mi ? Evliliğimden soğuyorum kocamdan soğuyorum . Hormonlar mı yapıyor bunu ? Nasıl düZelicem nasıl düzelticem hayatımı ?
Çok teşekkür ederim . Elbette ne hikayeler var Allah'a şükürler olsun Allah evlat acısı çeken herkese sabır versin .Gülüm öncelikle başınız sağolsun. Tabi ki normal bi durum hormonlar tavan dengeler değişiyor ama hayatta devam ediyor. Unutulmaz bi acıdır eminim, doğum anında bile bebeğini kaybeden nice anneler tanıyorum. Onlar da büyük acı çektiler ama hayat devam ediyor ve ikincisi için denediler. Genelde ikinci üçüncü gebelikten daha sağlıkla oluyor. Kendini sakın suçlama böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş. Kaldır kendini yerden, güçsüz olma zamanı değil, bebeğine kavuşmak için gül. Olman gerekenden daha fazla iyi ol. Tekrar dene. Mutlu ol. Pozitif ol, pozitif olsun eşin. Evliliğini yıkma ne hikayeler var onları düşün ya da hiç düşünüp kafanı bulandırma. Gerçekten geçecek. Ama gulmezsen eğer eşini, evliligini ve en önemlisi doğmayı bekleyen evladını kaybedeceksin. Güçlü ol, eşinin sana ihtiyacı var.
Çok teşekkür ederim . Elbette ne hikayeler var Allah'a şükürler olsun Allah evlat acısı çeken herkese sabır versin .
Âmiiiinn belki çok yanlış bi soru olucak ama doktor ne diyor yani tekrar denemek için bi süresi var mı
En az 3ay bekleyin dediler . Sebep rahim ağzı yetmezliği . Ben pco hastasıyım yani bi daha bine zaman olur Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?