Bebeğini kaybettim eşim değişti

31 martta kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi, acısı benim için hala taze ama eşim yokmuş gibi davranmayı seçti. Hiç kızmadım ama, bir tarafın sakinliği diğer tarafıda sakinleştiriyor. Nasip demek yola devam etmek gerek

evet çok zor allah kuvvet versin ve bir dahaki bebeği kucağınıza almayı nasip etsin
amaaaa
bu bebek sadece sizin değildi o adamın da evladıydı aynı zamanda anlayış göstermeniz lazım.
bu sizin için acıysa o'nun için de acı bir durum çünkü

ne hastasıydı canım ,

Hayata devam etmeniz lazım kimseden sonsuza kadar Şevket ve sabır beklemeyin siZin yapamadığınız şeyleri de başkalarından beklemeyin yaralarınızı sarın önünüze bakın.

Anne olarak bebeği fiziken taşıyan, birçok acıyı göğüsleyen, risklerle burun buruna olan elbette biz kadınlarız ancak o bebek tek başınıza sahip olabileceğiniz bir canlı değil, yani eşiniz de o bebeği istemiş ve sahiplenmiş. Kaybınız olarak değil ortak kaybınız olarak bakın olaya, nereye kadad size moral verebilir ki? Onun morale ihtiyacı yok mu? Siz onun enerjisini aşağı çekmişsiniz bir süre çabalamış ama siz onu acısını hiçe saymışsınız o tek başına atlatmaya çalışmış, ne kadar üzülmüştür hiç düşündünüz mü? Haliyle sizinle arasına mesafe koymuştur ve evet abartıyor olabilirsiniz, evlat kaybı muhakkak zordur bunu yaşayan bilir ancak onu hiçe saydığınız için abartmış olabilirsiniz. Şimdi destek sırası sizde, lütfen eşinize sarılın ve birlikte atlatın. Umarım sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde yeniden evlat sahibi olursunuz

Acı ikinizin de acısı basın sağolsun bebeğini kaybettin ama esin yanında yine bebeğin olur
Davranışlarinla esini kaybetme canım
Gecicek bu günler insanlar bu hayat da çok acılar çekiyor bu ikinizinde sınavı

Biz de tup bebek yaptiriken esimde hicbir heves ,heyecan yoktu.oyle bisey yaptirmiyoruz gibi davraniyordu
Ama negatif sonuc alinca kendisi bende cok uzuldu
Hickirarak agladi
Cok sasirdim esimi oyle gorunce
Tedavi olurken hic sevincini belli etmedin ama simdi cok uzuldun neden dedigimde,
Ben duygularimi icimde yasiyorum sana belli etmedim dedi
Esiniz degismedi bence acisini yasiyor
Emin olun en az sizin kadar uzgun.erkekler boyle esimden biliyorum.
Allah sabir versin

ne hastasıydı canım ,

Bobrek hastasi+ zihinsel gerilim. Akraba evliliginden dolayi. Iki kuzenim evlenmisti. 4 cocuklarindan 3 u hasta dogdu. 2 si öldu, 1 ide( yani 9 ysindaki)son gunlerini guzel gecirmesi icin onu mutlu etmeye calisiyorz.
Oyle yani.

Bobrek hastasi+ zihinsel gerilim. Akraba evliliginden dolayi. Iki kuzenim evlenmisti. 4 cocuklarindan 3 u hasta dogdu. 2 si öldu, 1 ide( yani 9 ysindaki)son gunlerini guzel gecirmesi icin onu mutlu etmeye calisiyorz.
Oyle yani.
Rabbim yardim etsin bende hasta bi bebeğe hamileyim ... Yapacak hic birşey yok

İnsan evlendiği zaman kocasıyla birlikte yaptığı şeylerden sonra nedense aynı şeyleri hissetmek istiyor. Ama insanların duyguları vE tepkileri tahmin edilemiyor

Sen haklısın ama eşinde haklı. Sen 10 gün ağlıyorsun diye onun Da 10 gün ağlamasını bekleyemezsin.... (sevinme konusunda da durum bu)

Allah sabır, yardımcın olsun.

Canim soyle dusun o cocuk dogabilirdi sen ona deliler gibi alisip asik olup ondan sonra kaybedebilirdin ya da cocugun sakat dogabilirdi evlat acisi kadar agir bir sey yok kendini toplamaya ve pozitif dusunmeye calis gerekirse psikolojik yardim al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…