Bebeğini korkuyla kaybedenler var mı?

Bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu.Koskoca 2 yıl.Acılarla üzüntülerle günler geçmek bilmiyor.Yaşamak denilen şey sadece nefes alıp vermek gibi bir şey oldu. Her insanın hayatında anlam ifade eden bir eylül olurmuş ya . Benim hayatımda eylül acı ayı demek.Çünkü daha 14 yaşındayken annemi kaybettim eylül ayında.Bir de canımın parçası yavrumu kaybettim.Tarifi imkansız bir acı her ikisi de.Allah'ım tüm melek annelerine ve tüm şehit ailelerine sonsuz sabırlar versin.Ahiret hayatında kavuşabilmeyi nasip etsin.(Amin)

Yasadiklarinizi okudum icim acidi Rabbim sabirlar versin.ben de melegimi 2 gun once kaybettim 2.5 aylikti henuz.her sey cok iyi gidiyodu.bi gun korku ve panik yasadim 5 dk boyunca butun vucudum uyusmustu korkudan.ama bi kanamam filan olmadgi icin aklima kotu bise gelmedi.bu olaydan 2 gun sonra rutin kontrolum vardi orda ogrendim kalbi durdugunu.sanirim o korkudan oldu. :KK43: Canimizdan bi parca gifiuo kolay deil bunu yasamak...

Yasadiklarinizi okudum icim acidi Rabbim sabirlar versin.ben de melegimi 2 gun once kaybettim 2.5 aylikti henuz.her sey cok iyi gidiyodu.bi gun korku ve panik yasadim 5 dk boyunca butun vucudum uyusmustu korkudan.ama bi kanamam filan olmadgi icin aklima kotu bise gelmedi.bu olaydan 2 gun sonra rutin kontrolum vardi orda ogrendim kalbi durdugunu.sanirim o korkudan oldu. :KK43: Canimizdan bi parca gifiuo kolay deil bunu yasamak...

Çok üzüldüm başınız sağolsun Allah sabrını verir inşallah

sağol canım dostlar sağolsun seninde başın sağolsun kusura bakma her zaman giremediğim için notunu yeni gördüm. Maalesef bu geçen zamanda hamile kalamadım.Her şeyi oluruna bıraktım. Bebeğim yaşasaydı bu gün 3 yaşına girecekti. 3 yıldır yüreğim yangın yeri gibi. Bize yüreğimize taş basmaktan başka çare kalmıyor.Sabır sabır sabır...Allah'ım bize hz Eyyub as sabrı versin inşallah

Başın sağolsun bu arada. Bende oğlumu kaybedeli 3 ay olıcak. 40 haftalıktı ve karnımda kalbi durdu geçmiyor acı geçmiyor
sağol canım dostlar sağolsun seninde başın sağolsun kusura bakma her zaman giremediğim için notunu yeni gördüm. Maalesef bu geçen zamanda hamile kalamadım.Her şeyi oluruna bıraktım. Bebeğim yaşasaydı bu gün 3 yaşına girecekti. 3 yıldır yüreğim yangın yeri gibi. Bize yüreğimize taş basmaktan başka çare kalmıyor.Sabır sabır sabır...Allah'ım bize hz Eyyub as sabrı versin inşallah

Bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu.Koskoca 2 yıl.Acılarla üzüntülerle günler geçmek bilmiyor.Yaşamak denilen şey sadece nefes alıp vermek gibi bir şey oldu. Her insanın hayatında anlam ifade eden bir eylül olurmuş ya . Benim hayatımda eylül acı ayı demek.Çünkü daha 14 yaşındayken annemi kaybettim eylül ayında.Bir de canımın parçası yavrumu kaybettim.Tarifi imkansız bir acı her ikisi de.Allah'ım tüm melek annelerine ve tüm şehit ailelerine sonsuz sabırlar versin.Ahiret hayatında kavuşabilmeyi nasip etsin.(Amin)
Öncelikle basınız sağolsun aynı acıları yasamısız bende annemi 10 yasında kaybettim mayıs ayında benim içinde mayıs ayı hüzündü 14 sene sonra mayıs ayında hamile olduğumu öğrenmiştim ne yazıkkı bebeğimi kaybettim 1 ay olcak tarifi tesellisi yok yasadıklarımızın hiç bizaman geçmicek hep bi yanımız eksik olucak hep şimdi yasasaydı şöyle olcaktı böyle olcaktı dicez kaderimizde bunlarıda yasamak varmıs bu hayatta yasayamadıgımız hayatı meleklerimizle öbür dünyada ebedi bir hayat yasarız inşallah dilerim bizim gibi acı yasayan tüm annelerin kucağı boş kalmaz Allah güç kuvvet sabır versin

Öncelikle basınız sağolsun aynı acıları yasamısız bende annemi 10 yasında kaybettim mayıs ayında benim içinde mayıs ayı hüzündü 14 sene sonra mayıs ayında hamile olduğumu öğrenmiştim ne yazıkkı bebeğimi kaybettim 1 ay olcak tarifi tesellisi yok yasadıklarımızın hiç bizaman geçmicek hep bi yanımız eksik olucak hep şimdi yasasaydı şöyle olcaktı böyle olcaktı dicez kaderimizde bunlarıda yasamak varmıs bu hayatta yasayamadıgımız hayatı meleklerimizle öbür dünyada ebedi bir hayat yasarız inşallah dilerim bizim gibi acı yasayan tüm annelerin kucağı boş kalmaz Allah güç kuvvet sabır versin
Amin canım Allah dualarını kabul etsin seninde başın sağolsun.Söyleyecek bir söz bulamıyorum.Hem annesizlik hem de bebeğimin böyle gidişi... Anneannem şu an 82 yaşında bazen ona bakıp öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi . o bile diyorum 39 yaşına kadar büyüttüğü kızını verdi toprağa o bile koca çınar gibi dayanıyor...Bazen 50-60 yaşlarında teyzelerim dayılarım var onları kıskanıyorum o yaşta onların hala anneleri var hayatta diye...Takdiri ilahi.Allah kat kat sabırlar vesin

Merhabalar! Ben bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu . Şimdilerde doğumuna bir ay kalmış olacaktı. Bizim bir bakkal dükkanımız var .Sabahları mecburen erken açmamız gerekiyor. Biz dağın eteklerinde küçük bir kasabada yaşıyoruz. Buralarda insanlar bağ bahçe aralarında köpek beslerler.20 Eylül tarihinde sabah erken saatlerde yine dükkanımı açmak için kalktım. Komşumuzun köpeği baya uzaklarda bulunan bahçelerinden ipini kopararak evlerine kadar gelmiş. Aç köpek hırıldayarak bana yaklaştı. Hamileliğimin 22.haftasındaydım.Sokakta hiç kimsecikler yoktu. O an yaşadığım korkuyu tarif etmem imkansız .Öyle uzun soluklu bir çığlık attım ki komşular uykularından uyanıp camlara dizildiler. Sonra köpeğin sahibi geldi ve onu uzaklaştırdı. Beni ısırmadı fakat ben o şoku üzerimden atamadım, hıçkırıklarım uzun süre kesilmedi kendime gelemedim. Sonra ablamın ısrarıyla sağlık ocağına bebeğin kalp sesini dinletmek için gittim ve maalesef uzun uğraşlara rağmen bebeğimin kalp atışlarını duyamadık. Maalesef bebeğimi kaybetmiştim. Bunları yaşadığıma şu an bile inanmak gelmiyor içimden. Sonra bir umut belki ebe hanım alamamıştır diye düşündük doğru devlet hastanesine ,oradan ayrıntılı ultrasona, oradan özel hastaneye sonuç değişmedi. Özel hastanedeki doktor hanım bize hayretle bebeğin ölümünün çok taze olduğunu bizim nasıl farkına vardığımızı sordu. Olanları ona anlattım. Sonra hastaneye yattım ve ölü doğum yaptım. Bebeğimi bize verdiler ve biz onu defnettik. Hamileliğim iyi gidiyordu ,bebeğimde hiç bir sorun yoktu. Daha bir hafta öncesinde ayrıntılı ultrasona girmiştim oradaki doktor dikkatlice inceledi. Kalbini, karaciğerini, omurgalarını, iskeletini her yerini inceledi hiç bir sorun yoktu. Hamileliğim boyunca hiç kontrollerimi aksatmadım, bütün testleri yaptırdım. Hiç bir sorunu yoktu. Yaşadıklarıma halen daha inanamıyorum. Çok ama çok üzgünüm. Aranızda böyle korkuyla bebeğini kaybedenler var mı?:

Merbaca canim senin yasadiklarin aynisuni bende yasadim bebegimin hareket etmedini hissedim salik ocana gidip kalp atislarini dinlemegittim ve kalp atislarinin olmadini soylediler oradan hepen devlet hastanesine gittim ordada kalp atislarinin olmadini soylediler ordanda unuversite hastanesine gittim ordada aynisini soylediler suni sanci ile dogum yaptim ve bebegimi bize verdiler defnettik suan kendimi cok yanliz hissediyorum icimdeki boslugu dolduramiyorum bugun tam 30 gun oldu yavrumun benden ayrilali

Merbaca canim senin yasadiklarin aynisuni bende yasadim bebegimin hareket etmedini hissedim salik ocana gidip kalp atislarini dinlemegittim ve kalp atislarinin olmadini soylediler oradan hepen devlet hastanesine gittim ordada kalp atislarinin olmadini soylediler ordanda unuversite hastanesine gittim ordada aynisini soylediler suni sanci ile dogum yaptim ve bebegimi bize verdiler defnettik suan kendimi cok yanliz hissediyorum icimdeki boslugu dolduramiyorum bugun tam 30 gun oldu yavrumun benden ayrilali
Geçmiş olsun canım .Başın sağolsun. Allah sabırlar versin.Bizim kaderimiz de böyle melek annesi olmak varmış. İnşallah meleklerimize ahirette kavuşacağız. Zor olan tarafı bu dünyada gönlümüzü susturabilmek. Allah gani gani sabırlar versin bize kader arkadaşım.

Geçmiş olsun canım .Başın sağolsun. Allah sabırlar versin.Bizim kaderimiz de böyle melek annesi olmak varmış. İnşallah meleklerimize ahirette kavuşacağız. Zor olan tarafı bu dünyada gönlümüzü susturabilmek. Allah gani gani sabırlar versin bize kader arkadaşım.
Sizden yardim istiyorum tekrar hamime kalmak istiyorum ama lohusalikta hamile kalan varmi acaba kanamam bitti

Bnde hersy normalken bir rüya ile kaybettim meleğimi.. gece cok kötü bir rüya görmüştüm sabah uyandım kendimi boşlukta hissettim sanki karnım bomboştu, bir hafta bu durumu hissettim doktora gittim rutin kontrole ve acı gercegi ögrendim bebegimin kalbi bir hafta önce gördüğüm rüya nedeni ile durmuştu. Takdiri ilahi, yeniden hamileyim cok şükür, rabbim isteyen herkese tekrr nasip etsin inşallah, demek istediğim korku nedeni ile bebek kaybedilebiliyor arkadşlar..

Sizden yardim istiyorum tekrar hamime kalmak istiyorum ama lohusalikta hamile kalan varmi acaba kanamam bitti
Önce testlerinizi yaptırin, kan pıhtılaşma testi özellikle.. kalp durmasının nedeni nedir bunu ögrenin, sonra hamile kalırsınız. Bn kalbi durdugu için testlerimi yaptırdım şükür temiz cıktı ama önlem amaçlı yınede iğne kullanıyorm

Önce testlerinizi yaptırin, kan pıhtılaşma testi özellikle.. kalp durmasının nedeni nedir bunu ögrenin, sonra hamile kalırsınız. Bn kalbi durdugu için testlerimi yaptırdım şükür temiz cıktı ama önlem amaçlı yınede iğne kullanıyorm
Cok tesekkur ederim yardimci oldunuz icin testlerimi en kisa sure icerisinde yaptiracam

Back
X