Şimdi nasl bebeginiz,gelisme vardir insallah,bizimki yavas yavas aciliyo bi kac kelime daha ekledi bu günlerdeEvet biliyoruz çok eksiyimiz var.kendimizi cok sucluyorum yazdiklarinizi okudum. Gerçekten iyi geldi. Bir destek oğlum konusmaması çok büyük bir sıkıntı ama otizm belirtileri çok ne yazikki
Aynı ne yazıkki bir ilerleme yok... televizyona bakarken çok zıplıyorŞimdi nasl bebeginiz,gelisme vardir insallah,bizimki yavas yavas aciliyo bi kac kelime daha ekledi bu günlerde
Siz hareketlere takilmayin inanin ki hangi cocugu inceleseniz farkli hareketler görüyosunuz, hele bide bizim gibi kuskuyla bakinca her hareket batiyo.ama tv izletmeyin bence hani ne derece izlettiriyosunuz bilmiyorm ama olabildigince az olmali,bide izlese bile sizde onunla izleyip yorum yapin oradan öğrensin biseyler,ben izledikce onu yapiyorum cok faydasi oldu bi deneyin bence.Aynı ne yazıkki bir ilerleme yok... televizyona bakarken çok zıplıyor
Aynı durumdayım şuan oğlum herşeyi yapıyor ama birtek şunu al bunu al dediğimde yerine getirmiyor konuşmuyor ama onun dışında herşeyin farkında. İnternete bakınca kesin otizmli diyorsun gerçekten bakalım yarın doktorda randevumuz var ne diyecek bize. İnşallah iyi haberler alırım hiç değilse çabalayıp atlayabileceğimiz şeylerEvet arkadaşlar fırsat buldum yazayım dedim oğlum 30 aylik oldu,yaklasik iki yasina kadar konusma konusunda hep korku sıkıntı yasadim ama cok sükür artik korkularimdan tamamen kurtuldum,artik net olmasada 2-3 kelimeli hemen hemen herseyi söylüyo,ben bunlari niye söylüyorum googleye konusma problemleri yazinca direkt otizim cikiyo ordaki belirtilerde inanin bana her cocukta olan davranislar cok farkli bir durum olmadikca hareketlere takilmayin,ben neredeyse cocugu oturup bi saat araliksiz izleyip her davranisini arastirip sonrada tamam kesin otizimli bu cocuk dedim ama cok sükür degilmis ,oyüzden sizde bosa üzmeyin kendinizi saglicakla kalin.
Kaç aylık oglunuz, dr donusu bizi bilgilendirin lutfenAynı durumdayım şuan oğlum herşeyi yapıyor ama birtek şunu al bunu al dediğimde yerine getirmiyor konuşmuyor ama onun dışında herşeyin farkında. İnternete bakınca kesin otizmli diyorsun gerçekten bakalım yarın doktorda randevumuz var ne diyecek bize. İnşallah iyi haberler alırım hiç değilse çabalayıp atlayabileceğimiz şeyler
Merhabalar 29 aylık oğlum. Uyaran eksikliği tanısı konuldu. Hemen bugün kreşe yazdırdım ve ayrıca özel bir eğitimciden haftada eğitim alacak. Biz anne baba olarakta evde devam edecez. İnşallah güzel dönüşler olur inanın çok stres yapıyorum sürekli yazılanlara bakıyorum benim gibi kim var neler yapmışlar diye.Kaç aylık oglunuz, dr donusu bizi bilgilendirin lutfen
Biz birlikte oynuyorduk o dönemdede,demek her cocuk farkli,ama korkularimizdan dolayi ekstra ilgili davrandik belkide algisi o yüzden acilmisti,suan 7 bucuk yasinda yasitlarina göre daha zeki bir cocuk masallah,demekki konusmaya takilmamak lagzim22 aylık bir bebek henüz gelişimsel olarak birlikte oynama evresinde değil, en fazla "paralel oynama" yapabilir diye biliyorum, isterseniz "oyun evreleri" diye bir araştırın.
aradan çok uzun zaman geçmiş, su an oğlum ilk mesajınızdaki gibi, konuşmaya ne zaman başladı oğlunuz hatırlıyor musunuz?Biz birlikte oynuyorduk o dönemdede,demek her cocuk farkli,ama korkularimizdan dolayi ekstra ilgili davrandik belkide algisi o yüzden acilmisti,suan 7 bucuk yasinda yasitlarina göre daha zeki bir cocuk masallah,demekki konusmaya takilmamak lagzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?