- 7 Ekim 2016
- 409
- 453
- 18
- 37
- Konu Sahibi Gulsah2506
-
Kızımda 13 te erkek demişlerdi sonraki tüm kontrollerinde kız dedilerMerhaba kızlar,17.haftadayım fakat hala cinsiyetimiz kesinleşmedi.13.haftada kız gbi 15 te erkek dedi doktorum dün gttiğim acil doktoru da kız gbi dedi aklım iyice karıştı?sizde durumlar nasıl oldu acaba
16 ya kadar çok karıştırıolar demekki canımKızımda 13 te erkek demişlerdi sonraki tüm kontrollerinde kız dediler
Bende kız gbi dynce pembe aldım erkek dynce dayanamadm mavi aldım dünki acil doktoru yne kız gbi dedi kafam karıştı yahuııBiz 13.cü haftayi bitiriyoruz, Dr'um 1-2 hafta sonra belli olur daha belli olmaz dedi. Unisex renkler almaktan bıktım artık :) Bir öğrensem bende. :)
Özel mi doktorun canım pozisyonumu uygun diil acaba bizim 13 te secde pozisyonumdaydı çok gözükmedi kız gbi dedi 15 te sırt üstüydü bacak arası açıktı erkek gbi pipi ve torba var dedi dünki kontrolümde yne yan yatıodu acil dr u göremedi kız gbi dedi muhtemelen göremeyince kız gbi diolar bencede git cnm için rahat eder16 haftalığım. Tahmın bile etmıyor doktorum.inada bindirdi resmen soylemıyor.yarın başka bi doktora gidicem cinsiyetını oğrenmek için.
Özel doktorum. Evet iki seferde secde pozisyonundayıdı ama insan tahmın bile mi atmez. İlk gebelıgım.birazda azarlar gibi oldu cok acele edıyosunuz biraz sabredın dedı eşim de çok bozuldu yatın başka doktora gidicz bakalımÖzel mi doktorun canım pozisyonumu uygun diil acaba bizim 13 te secde pozisyonumdaydı çok gözükmedi kız gbi dedi 15 te sırt üstüydü bacak arası açıktı erkek gbi pipi ve torba var dedi dünki kontrolümde yne yan yatıodu acil dr u göremedi kız gbi dedi muhtemelen göremeyince kız gbi diolar bencede git cnm için rahat eder
Gidin bencede cnm secde pozisyonunda görmek zor oluo ama bize kız gbi dye tahminde bulunmuştu ama böylesi daha zor haftaya gttiğimzdede erkek gbi dedi kafam allak bullak oldu benimde yarın kontrolüm var hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada cnsyetini öğrenirz inş cnm haber verirsnÖzel doktorum. Evet iki seferde secde pozisyonundayıdı ama insan tahmın bile mi atmez. İlk gebelıgım.birazda azarlar gibi oldu cok acele edıyosunuz biraz sabredın dedı eşim de çok bozuldu yatın başka doktora gidicz bakalım
Saglıklı olsun da hiç önemli degil İlk bebiş oldugu için merak edıyoruzGidin bencede cnm secde pozisyonunda görmek zor oluo ama bize kız gbi dye tahminde bulunmuştu ama böylesi daha zor haftaya gttiğimzdede erkek gbi dedi kafam allak bullak oldu benimde yarın kontrolüm var hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada cnsyetini öğrenirz inş cnm haber verirsn
Benımde17. haftama kadar gostermedı %90 kıza benzettiler ama en sonunda gosterdı oğlum kendınıMerhaba kızlar,17.haftadayım fakat hala cinsiyetimiz kesinleşmedi.13.haftada kız gbi 15 te erkek dedi doktorum dün gttiğim acil doktoru da kız gbi dedi aklım iyice karıştı?sizde durumlar nasıl oldu acaba
Demekki göstermeyince kız diyolar çok ilginçBenımde17. haftama kadar gostermedı %90 kıza benzettiler ama en sonunda gosterdı oğlum kendını
Şu gibi ler yok mu hep merakta kalıo insannbBizde 13.haftalık olduk doktor erkek gibi ama biraz daha bekleyelim dedi :)
Bi çıkıntı var gibi ama daha çok küçük bebek dedi pipi gibi mi dedim evet dedi ay sağlıklı olsunlar da kız erkek ne farkeder :)Şu gibi ler yok mu hep merakta kalıo insannb
Gittik canım doktora. Hiç bu kadar uzun ultrason da tutulmadım. 7 /8 dakıkaya yakın inceledi yine secde pozisyonundaydı. Goremıyorum haftaya bidaha gel hem biraz daha buyur dedı ama kız oldugunu düşünüyorum dedı bakalım haftaya bidaha gidicezSaglıklı olsun da hiç önemli degil İlk bebiş oldugu için merak edıyoruzHaber veririm sende yaz
Gidin bencede cnm secde pozisyonunda görmek zor oluo ama bize kız gbi dye tahminde bulunmuştu ama böylesi daha zor haftaya gttiğimzdede erkek gbi dedi kafam allak bullak oldu benimde yarın kontrolüm var hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada cnsyetini öğrenirz inş cnm haber verirsn
kafanin karısmasıda ayrı bir sıkıntı gercekten :) Saglıklı Olsunlarda.. :)Bende kız gbi dynce pembe aldım erkek dynce dayanamadm mavi aldım dünki acil doktoru yne kız gbi dedi kafam karıştı yahuıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?