Bebeğinin cinsiyeti kesinleşmeyen var mı?

Gulsah2506

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
409
453
18
37
Merhaba kızlar,17.haftadayım fakat hala cinsiyetimiz kesinleşmedi.13.haftada kız gbi 15 te erkek dedi doktorum dün gttiğim acil doktoru da kız gbi dedi aklım iyice karıştı?sizde durumlar nasıl oldu acaba

Merhaba kızlar,17.haftadayım fakat hala cinsiyetimiz kesinleşmedi.13.haftada kız gbi 15 te erkek dedi doktorum dün gttiğim acil doktoru da kız gbi dedi aklım iyice karıştı?sizde durumlar nasıl oldu acaba
Kızımda 13 te erkek demişlerdi sonraki tüm kontrollerinde kız dediler

Biz 13.cü haftayi bitiriyoruz, Dr'um 1-2 hafta sonra belli olur daha belli olmaz dedi. Unisex renkler almaktan bıktım artık :) Bir öğrensem bende. :)

16 haftalığım. Tahmın bile etmıyor doktorum.inada bindirdi resmen soylemıyor.yarın başka bi doktora gidicem cinsiyetını oğrenmek için.

Biz 13.cü haftayi bitiriyoruz, Dr'um 1-2 hafta sonra belli olur daha belli olmaz dedi. Unisex renkler almaktan bıktım artık :) Bir öğrensem bende. :)
Bende kız gbi dynce pembe aldım erkek dynce dayanamadm mavi aldım dünki acil doktoru yne kız gbi dedi kafam karıştı yahuıı

16 haftalığım. Tahmın bile etmıyor doktorum.inada bindirdi resmen soylemıyor.yarın başka bi doktora gidicem cinsiyetını oğrenmek için.
Özel mi doktorun canım pozisyonumu uygun diil acaba bizim 13 te secde pozisyonumdaydı çok gözükmedi kız gbi dedi 15 te sırt üstüydü bacak arası açıktı erkek gbi pipi ve torba var dedi dünki kontrolümde yne yan yatıodu acil dr u göremedi kız gbi dedi muhtemelen göremeyince kız gbi diolar bencede git cnm için rahat eder

Özel doktorum. Evet iki seferde secde pozisyonundayıdı ama insan tahmın bile mi atmez. İlk gebelıgım.birazda azarlar gibi oldu cok acele edıyosunuz biraz sabredın dedı eşim de çok bozuldu yatın başka doktora gidicz bakalım

Gidin bencede cnm secde pozisyonunda görmek zor oluo ama bize kız gbi dye tahminde bulunmuştu ama böylesi daha zor haftaya gttiğimzdede erkek gbi dedi kafam allak bullak oldu benimde yarın kontrolüm var hayırlısıyla önce sağlıklı olduğunu sonrada cnsyetini öğrenirz inş cnm haber verirsn

Saglıklı olsun da hiç önemli degil İlk bebiş oldugu için merak edıyoruzHaber veririm sende yaz

Benımde17. haftama kadar gostermedı %90 kıza benzettiler ama en sonunda gosterdı oğlum kendını

Kızlar ufak Bi özel hastaneye gidin muane olun sırf cinsiyet için geldim diyin hemen söylüyorlar

Saglıklı olsun da hiç önemli degil İlk bebiş oldugu için merak edıyoruzHaber veririm sende yaz
Gittik canım doktora. Hiç bu kadar uzun ultrason da tutulmadım. 7 /8 dakıkaya yakın inceledi yine secde pozisyonundaydı. Goremıyorum haftaya bidaha gel hem biraz daha buyur dedı ama kız oldugunu düşünüyorum dedı bakalım haftaya bidaha gidicez

Gittik canım doktora. Hiç bu kadar uzun ultrason da tutulmadım. 7 /8 dakıkaya yakın inceledi yine secde pozisyonundaydı. Goremıyorum haftaya bidaha gel hem biraz daha buyur dedı ama kız oldugunudüşünüyorum dedı bakalım haftaya bidaha gidicez

Bende kız gbi dynce pembe aldım erkek dynce dayanamadm mavi aldım dünki acil doktoru yne kız gbi dedi kafam karıştı yahuıı
kafanin karısmasıda ayrı bir sıkıntı gercekten :) Saglıklı Olsunlarda.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…