Bebeğinin Cinsiyetini Bilenler Bakar mısınız !!!!!!!

Kızlar ben bu cinsiyet olayına fena kafayı takmıştım nerdeyse hergün rüyamda bebek görüyordum ne olacak diye meraktan bu lahana hariç herşeyi denedik baktık fln genel olarak şöyle diyim ben tatlı,pasta manyağı biriydim ama pat diye kesildim hatta yiyince rahatsız olmaya başladım ki halende öyleyim ama gel gelelim o nar ekşilerinin limonların çokluğuna :ptatlı ekşi muahbbeti bende tuttu ,çin takvimi tuttu ,makas bıçak tuttu,alyans tuttu ve 2 li beta değerimdede tuttu sol kasığımdan hamşile kaldığım için oda tuttu sonuç kız:anneadayı:

Hadi hayirli olsun :) 2li beta değeri nedir ?

2 li tarama testinde kandan alınan değerde BHCG değeri 50 nin üstündeyse kız altındaysa erkek denmişti tabi asla kesin bilgi diyemeyiz arada sapmalar olacaktır heleki 50 e yakın olnlarda daha fazla olur sanırım..Bizim 124 tü

kızlar merhaba ben bugün bu lahana testi denen şey yaptım ve renk mosmor olduuu. bakalım ne olacak. 10 hf hamileyim, mor olan kızdı dimi?

kızlar ben cinsiyette emin olamadım vidyoları görünce. ayrıca ütün yapılan testlerde renk aynı sanki. fikri olan varmı? DSC_0258.webp DSC_0259.webp

Genellikle herkezinki yersine cikmis bayanlar bencede mor erkek pembe kirmizi kiz bu testte bana doktorum bu bebegin kiz olmasi imkansiz bacak arasi cok dolu bak buna pipisi dedi;)) bu testi yaptim mor cikti ben bu teste pek inanmadm yani genelde erkek bebek bekleyenlerinki mor cikiyor farkindaysaniz...

Back
X