Doğuma Hazırlık bebeğinin cinsiyetini hissedenler varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
106
0
96
Bitlis
kızlar ben hamile kaldığım ilk günden beri içime erkek doğuyordu.16. haftamda doktor kız dedi.büyük çocuğumda ısrarla erkek kardeşim olacak diyor.çocuğunun cinsiyetini hissedip hisleri tutan yada tutmayan varmı?acaba annelerin hisleri ne kadar kuvvetli

canım hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren bebeğimin erkek olduğunu hissetmiştim hiç aklıma kız gelmedi.ve doğru çıktı inşallah bir oğlum olacak.ben hissettim yani...

ben erkek hissetmiştim kız cıktı cnm karnında sol tarafın seğiriyorsa kız sağ tarafsa erkek die bişey var bende ve etrafımdakilerde bu dogru cıkıo sende deneyebilirsin:3:

hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak dedim, kızım oldu.anne hissediyor bence tabii yanılma payı mutlaka vardır...

ben hep kızım olucak dedim. katiyen erkek değil kız dedim. minik sıpam erkek:32: Allah hayırlısını versin herkese

benım 12. haftam daha cinsiyeti belli değil ama bende kız hissediyorum. bakalım şansımıza ne olacak. cinsiyetini öğrenmeme daha 1 ay var.:42:

illaki hissediliyor yaa bnde hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri hep erkek doğuyordu içime gerçektende öyle oldu nasipse martta gelecek bakalım oğluşum

Benim bebisin erkek olacagini sirf ben degil, annem kardesim ve birkac arkadasim da hissetmislerdi...
Ruyada da goren oluyormus ama ben gormedim belki siz gorursunuz. Hayirlisi arkdaslar...

ya bende erkek hissediyorum, aslinda kizim olsun istiyodum ama icimden hep erkek geciyo ve daha 10. haftamdayim, daha zamani var ogrenmem icin :31:

Saglikla kucagimiza gelsinlerde farketmez :16::emir_bebek::nazar:

ben ilk öğrendiğimden bu yana hep erkek hissediyordum ve öylede oldu..
ayrıca solda seğirme oldu hep kız derler sola ama benimki erkek :)))
bence anneler hissediyor ,hem rüyamdada mavi bir kundakla getirdiler:)

bencede solda yada sağda seğirmeyle alakası yok çünkü benim bebeğim sürekli sağda seğiriyor.ama kız.herşeyin hayırlısını rabbim bilir.sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza..

benim bebegim solda segiriyor kızlar keseded solda banan erkekmiş gibi geliyor ama baklaım daha çok zaman var 5 haftalık oldduk..

ben erkek hissetmiştim kız cıktı cnm karnında sol tarafın seğiriyorsa kız sağ tarafsa erkek die bişey var bende ve etrafımdakilerde bu dogru cıkıo sende deneyebilirsin:3:

benimki de sağ tarafta oynuyor. kaynanam göğüsucun pembe olursa erkek, siyah olursa kız demişti. bakalım. 6 ay sonra öğrenicez. bi de erkek göbeğin alt tarafında, kız yan taraflarda oynarmış. 2 kız 8 erkek getirmiş kaynanamdan tescillidir :1:

Ben de baştan berihep erkek hissettim. inşallah oğlum olacak benim de

Back
X