Doğuma Hazırlık bebeğinin cinsiyetini hissedenler varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende erkek demiştim erkek çıktı.destuuuuurrr hanımlaaar iiiirrrkkkeeeekkk geliyuuurrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende nerdeyse %100 erkek diyordum 11. haftada doktor erkeğe benziyor dedi. 13 de gene erkeğe benzetti. hala kesin belli değil ama banada erkekmiş gibi geliyor.

Hamile olduğumu öğrendiğim an içime erkek olacağı doğmuştu eveet şimdi bir paşam var:69:

okuduğum kadarıyla şu sonuca vardım; bazen yanılma olsada çoğunlukla anneler hissediyormuş.sağlıklı bebişlerle mutlu günlere inşallah
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimki de sağ tarafta oynuyor. kaynanam göğüsucun pembe olursa erkek, siyah olursa kız demişti. bakalım. 6 ay sonra öğrenicez. bi de erkek göbeğin alt tarafında, kız yan taraflarda oynarmış. 2 kız 8 erkek getirmiş kaynanamdan tescillidir :1:

benim bebeğim kız ama hep göbeğimin altında oynuyor.bende tutmadı herhalde kişiden kişiye değişiyor

Back
X