- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Kizlar doktorum 11+5de yuzde yetmis kiz dedi sizler ne zaman ogrendiniz doktorunuzun yanildigi oldumu cok merak ediyorum degerli yorumlarinizi bekliyorum: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 13 haftada kız demişti ama iki hafta sonra daha net olur demişti. Şimdi netleşti :) özel hastanede mı öğrendiniz cinsiyeti? Özellerin ultrasonların görüntüleri daha net. Görebilirler yani birde dr tecrübeli ise doğrudur :)Kizlar doktorum 11+5de yuzde yetmis kiz dedi sizler ne zaman ogrendiniz doktorunuzun yanildigi oldumu cok merak ediyorum degerli yorumlarinizi bekliyorum: )
Doktoruma guveniorum aslinda oglumdada bu doktora gittim ama 17 haftaya kadar bisey demedi bunda 11+5 yuzde yetmis kiz dedi ben sevinincede simdi sevinmeyelim haftaya net olur dedi kafam karmakarisik burda yanilanlari cok okuyuncaBen 13 haftada kız demişti ama iki hafta sonra daha net olur demişti. Şimdi netleşti :) özel hastanede mı öğrendiniz cinsiyeti? Özellerin ultrasonların görüntüleri daha net. Görebilirler yani birde dr tecrübeli ise doğrudur :)
Cok tesekkurler sizde saglikla alin insallah:)12. haftada kesin erkek dedi.
yanilma payi var diye dusunduk.
yanilmadi:))saglikla kucaginza alin
isinin ehli bir doktorsa yanilma payi daha düşük.
Demekki isinin ehli olan doktor 11 haftada bile bilioÖzel hastanede 11. haftada %90 erkek olduğunu söylemişti doktor. Yanılmadı.
Bence de kız gibi sağlıkla gelsin insFotolarimizda bunlar @SLVESTER sencede kizmi
Amin canim nubuna goremi yorum yaptin gerci ben nubu goremedim amaBence de kız gibi sağlıkla gelsin ins
Sizde mi ozele gidiosunuz size bendende cok cok erken soylemis10+2de erkek gibi dedi ama 2 hafta sonra daha çok belli olurmuş![]()
Evet canım.diğer konuna da yazmıştım aynı andaSizde mi ozele gidiosunuz size bendende cok cok erken soylemis
benimki 6 yasina geldi cok sukur:))Cok tesekkurler sizde saglikla alin insallah:)
Ayy oylemi birden sizinkide yeni sandim sizde saglikla huzurla buyutun❤benimki 6 yasina geldi cok sukur:))
darisi sizin basiniza.eski bir tecrubeydi yinede paylasmak istedim.
tum hamilelere kolay dogumlar saglikli bebekler versin Allah.
tadini cikarin o heycanlar cok özleniyor![]()