Doğuma Hazırlık Bebeginin cinsiyetini kimler 11 ve 12 haftada ogrendi yanilan oldumu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
11 de erkek dedi doktorum 2,5 yaşında suan yedi haftalık minnagım bakalım onu ne zaman söyleyecek

Kizlar doktorum 11+5de yuzde yetmis kiz dedi sizler ne zaman ogrendiniz doktorunuzun yanildigi oldumu cok merak ediyorum degerli yorumlarinizi bekliyorum: )

Ben 12.haftada öğrendim. Doktorum %100 kız dedi üzerinden 3 muayene geçti hala kız :) 17.haftadayım. Tecrübeli hekimler kemik yapısından anlayabiliyor sanırım. Bir de erkek kendini daha geç gösteriyor. Yani erkeğin cinsel organının gelişimi kıza göre daha yavaş oluyor.

Biz 12+3 iken gittiğimizde bebek ultrasonda 13 haftalık oldu. Cinsiyeti sormamıştık, çünkü henüz erken olduğunu düşünmüştük. Fakat doktorumuz büyük ihtimalle kız dedi. 15+4 iken başka bir doktor da %99 kız dedi. Bizim değişmedi. Bundan sonra da değişmez sanıyorum. Hepimizin sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle..

Back
X