Bebeğinin kalbi delik olanlar !?

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Merhaba arkadaşlar.cok moralim bozuk bugün kontrole gittim bebeğim 17 günlük.kalbindeki deliğin kapanmadigini öğrendim.uc ay sonra tekrar gelin dedi doktor. Kapanabilir dedi.ama ben çok kötü oldum tabi ağlıyorum sabahtan beri.lutfen böyle birşey duyan bile yaşayan varsa bana yazsın :( Allah beterinden korusun hepimizin bebeklerini

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çevremde çok var öyle doğuştan kalbi delik bebişler hepsi düzeldi merak etmeyin Rabbim size bağışlasın yavrunuzu.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun çevremde çok var öyle doğuştan kalbi delik bebişler hepsi düzeldi merak etmeyin Rabbim size bağışlasın yavrunuzu.
Çok teşekkür ederim.gercekten mi :( inşallah benim kızımın da kapanır bana dua edin :(

Merhaba arkadaşlar.cok moralim bozuk bugün kontrole gittim bebeğim 17 günlük.kalbindeki deliğin kapanmadigini öğrendim.uc ay sonra tekrar gelin dedi doktor. Kapanabilir dedi.ama ben çok kötü oldum tabi ağlıyorum sabahtan beri.lutfen böyle birşey duyan bile yaşayan varsa bana yazsın :KK43: Allah beterinden korusun hepimizin bebeklerini
Korkmayın bebeklerin çoğu zaten kalbi delik dünyaya geliyor sonra zamanla kapanıyo.benim arkadaşımın kalbi delik şuan 31 yaşında. İnşallah her şey yolunda gider ve kapanır ama kapanmazsa da çok stres yapmayın dediğiniz gibi Allah beterinden saklasın

Korkmayın bebeklerin çoğu zaten kalbi delik dünyaya geliyor sonra zamanla kapanıyo.benim arkadaşımın kalbi delik şuan 31 yaşında. İnşallah her şey yolunda gider ve kapanır ama kapanmazsa da çok stres yapmayın dediğiniz gibi Allah beterinden saklasın
Teşekkür ederim cevap icin. Evet 3 4 günde kapanirmis bizimki kapanmamış hemen inşallah zamanla kapanır :( çok kötü birşey olmasa bile insan çok üzülüyor evlat farklıymis canı içinde olsun yeter

Çok teşekkür ederim.gercekten mi :KK43: inşallah benim kızımın da kapanır bana dua edin :KK43:
Allahın izniyle tabiki kapanır bebek büyüdükçe delik kapanıyor kendimde sağlıkçıyım zaten rahat olun kuzunuz iyileşir Allah şifa versin inşallah.

Teşekkür ederim cevap icin. Evet 3 4 günde kapanirmis bizimki kapanmamış hemen inşallah zamanla kapanır :KK43: çok kötü birşey olmasa bile insan çok üzülüyor evlat farklıymis canı içinde olsun yeter
Bazı meleklerin 1 yaşına kadar bulduğu oluyor . Elbet evladimizda olunca üzülüyoruz ama hayatın temeli güzelliği huzurlu kalabilmekte . Yoksa hem kendinize hem meleginize zarar

Allahın izniyle tabiki kapanır bebek büyüdükçe delik kapanıyor kendimde sağlıkçıyım zaten rahat olun kuzunuz iyileşir Allah şifa versin inşallah.
Aminnnn insallahh . Bide birşey sormak istiyorum saglikcisiniz bilirsiniz. Biz iki defa topuk kanı verdik.dun aradılar ikinci topuk kanı yetersiz tekrar verin dediler. Bende evham yaptım kötü birşeymi diye hayır dediler fakat neden istediler anlamadık

Aminnnn insallahh . Bide birşey sormak istiyorum saglikcisiniz bilirsiniz. Biz iki defa topuk kanı verdik.dun aradılar ikinci topuk kanı yetersiz tekrar verin dediler. Bende evham yaptım kötü birşeymi diye hayır dediler fakat neden istediler anlamadık
Kan yetersiz olduğu için tekrar istemişler doğru sonuca ulaşamamışlardır endişe etmeyin rahat olun sıkıntı çıkmaz kuzucuğun sağlıklı uzun ömürlü olut inşallah

Back
X