Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kahverngi lekelenme ve az kanama vardı gittim kalp atışını alamadılar kürtaj oldum ama 11 haftalıktı 8 haftalık ken ölmüş karnında 11 haftada kanama başladıKızlar çok şükür herşeyim iyi yarın ikili tarama ettircem ama merak ediyorum bebeğinin kalbi durup belirtisi olan varmi yani kanama falan
Geçmiş olsun cnm yaBende kahverngi lekelenme ve az kanama vardı gittim kalp atışını alamadılar kürtaj oldum ama 11 haftalıktı 8 haftalık ken ölmüş karnında 11 haftada kanama başladı
Tşk ederim canım şimdi yeni hamileyim Allah bunu kucağıma almayı nasip etsinGeçmiş olsun cnm ya
belirti olur yaniBende kahverngi lekelenme ve az kanama vardı gittim kalp atışını alamadılar kürtaj oldum ama 11 haftalıktı 8 haftalık ken ölmüş karnında 11 haftada kanama başladı
Geçmis olsun.8 haftalık kurtaj oldum kalbı durmus tesadufogrendık. Hıcbır belırtı yoktu aksıne bulantı halsızlık devam edıyordu. Kötuyudusunme Rabbıme sıgın. O en hayırlıyı verendır sukurler oldun.
6 ay korundum. Bu ay tekrar denedık ve testte cıktı bugun kan verdım yarın cıkacak. Insallah saglıklıgebelıktır. Rabbım sızede nasıp etsın.Geçmis olsun.
Ne zaman kürtaj oldun.hemen hamile kalabildin mi?
.6 ay korundum. Bu ay tekrar denedık ve testte cıktı bugun kan verdım yarın cıkacak. Insallah saglıklıgebelıktır. Rabbım sızede nasıp etsın.
Allah razı olsun cnm amınınsallah. Darısı basınıza ınsallah tez zamanda..
Hadi insaAllah sağlıkla kucağına alırsın canım bebisini.MaşaALLAH diyeyim bir de![]()
Tsk ederim canim.ins sağlıklıdır.bende kürtaj olali 28 gün oluyor.hasta olmadım daha.doktor hamile kalir kalmaz mi kan sulandiricıya başlicak?6 ay korundum. Bu ay tekrar denedık ve testte cıktı bugun kan verdım yarın cıkacak. Insallah saglıklıgebelıktır. Rabbım sızede nasıp etsın.
Ben kan sulandırıcı hıc kullanmadım cnm bılmıyorum onu kurtajdan 50 gun sonra adet oldum ben.Tsk ederim canim.ins sağlıklıdır.bende kürtaj olali 28 gün oluyor.hasta olmadım daha.doktor hamile kalir kalmaz mi kan sulandiricıya başlicak?
Canim bebeklerin kalbi kan pıhtılaşmasindan durmuş olabilir.kac kaybim var.Ben kan sulandırıcı hıc kullanmadım cnm bılmıyorum onu kurtajdan 50 gun sonra adet oldum ben.
Canim benim 28.günüm.daha gelmedi.ne yapayim.korunmadim da.Kürtaj Sonrası adeti baslamayanlara Tarlusal adet sökdürücü veriyormuş doktorlar..beklemeyin adeti 1 ay sonra gelmeyenler bence..
.Canim benim 28.günüm.daha gelmedi.ne yapayim.korunmadim da.
Tanam canim.saolasın..
Korunmadiysan 40güne kadar bekle canım.Gelmezse doktora git.Allah korusun bebis varsa bişey olmasın