bebeğinin kalbi karnında duran anneler,hadi tedavi yollarını konuşalım

evet canim benimde bebegimin kalbi 12 haftalikken durdu bilmiyorum ama tedavisi varmi benimki birde tüpbebek tedavisiyle hamile kalmistim doktorumun dedigi neden böyle oldugunu bilmedikleri

benimde 10 . haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı ..sebebini dr da bilmediğini söyledi ..ama büyük bi , ihtimalle kromozon bozukluğundan meydana geliyomuş ..bu günlerdede sıkça rastlanılan bi olay aslında ..mümkün olduğunca hamilelikten önce sigara alkol gibi alışkanlıkları anne ve baba adayının bırakmaları gerkiyo ..ben içmiyodum ama benim eşim içiyodu .. birde mümkün olduğunca hormonlu gıdaları tüketmemek gerekiyo ..her meyveyi ve sebzeyi mevsiminde yemeli inşallah birdaha kimsenin başına gelmez ..

Giznurun Dediği Gibi 12 Haftaya Kadar Olan Düşüklerin Veya Kalp Durmasinin Sebebi % 90 Koromzom Bozukluğu. Bunun Diişnda Kanda Pihtilaşma, Bağişiklik Sistemine Ait Bozukluklar. Bugun Doktora Gittim O Anlatti Bunlari :))) Bende Size ...

ilk iki bebeğim 13 haftalıkken kalbi durdu
hissettiğim tek belirti kalbimde sızı idi
toksaplazmadan rubellaya
guatr dan genetik tanı ya kadar sayısız test yaptırdım
hepsi iyi çıktı
dr dediki büyük ihtimal kalp inde sorun vardı
allah bazı kullarını sever ve hasta bir bebekle uğraşmasın diye onu geri alır
işte bu benim isyan etmemem içiin tek sebepti
sonra kızım a hamile kaldım
ondada kanamalar düşük tehtidi ama dedim sağlıklı ise doğsun allahım
şu an 6 yaşında şükür

şimdi 2. için çabamız.19 ay oldu
onuda alıucam kollarıma biliyorum

sabret güzelim allah sana sağlıklı bir bebek vericek inş

benimde bebeğimin kalbi karnımda durdu.15 haftalıktı anladığımızda.
araştırdık patolojiye gönderdik bebeğimle eşini.ama sonuç yok.bişe bulunamadı..
şu an da bebek asprini,gulukofen,folik asit içiyorum hergün..
ben de pko var..pko lu kadınların çoğunda bu risk söz konusudur zaten.yani ya düşük yada bebeğin kalbi durması bizde çok yüksek..
Rabbimden hayırlısı olsun..

canım piko ne? bende folik asit,bağışıklık sistemi kuwetlendirici kullanıyorum. başka test wermedimi doktorun?

giznurcum,bi daha tedavi görmedin mi?bendede enfeksiyon testleri yapıldı ama bişey çıkmadı..toxa.rubelle.bursella. başka bişey yaptırmadan korunmayı bırakaymmı.ben şuan azerbaycandayım..doktor konusunda soru işaretim warda

pko yumurtaların çatlamaması.kiste dönüşmesi.adet gecikmesi en büyük belirtisi.
başka tahlile gerek duymadı çünkü ben hamileliğimde zaten tüm tahlillerimi yaptırmıştım.hiç birşey yoktu zaten.
ama bebek asprinide kullan istersen.onu vermesi gerekiyordu doktorunun..

canım öncelikle çok geçmiş olsun benimde bebeğim karnımda ölmüş tam 8. haftamız bitmişti cumartesi günü kürtajla alındı 10 gün sonra kontrolüm var bakalım doktorum ne gibi bir tedavi önerecek

slm canım bu pko nasıl bişi bende tüm tahlilleri yaptırdım hatta lh şım fsh dan yüksek meme ucunda kıllar var ve her seferinde kistlerim çıkıyor hatta bu ay aşılama olcaktı 3 tane kist çıktı ertelendi ve bana bilinmeyen infertilite dediler bende bu pko ya taktım olabilirmi acaba diye benide aydınlatırmısın canım benim bebeğimde 20. haftada kalbi durmuştusenağlama

canım bende herhangi bi rahatsızlık yoktu bütün testlerim iyi çıkmıştı . şansızlık işte buna rağmen sonuçta böle oldu yani .bende yumurtlama tembelliği olduğu için . klomen kullanarak hamile kalabilmiştim ...şimdi tekrar başladım hayırlısı artık .. dr bı defa olunca birdaha olacak diye bişey yok dedi spermlerin kaliteli olması iin eşimde zinco C ve E vitamini kullanmaya başladı .senin eşinde kullansın bence ..bende folik plus kullanıyorum
sen toxa.ve rubella testini her ihtimale karşı yaptır ama bebeğin kalbinin durmasıyla bunların bi alakasının olmadığınıda belirteyim ..dr una güven olayı da çok önemli bi araştırıp daha iyisine git bence ..a.s.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Canim Aynisi Benim Başimada Geldi Biri 2.5aylik Biriside 1.5aylikti Ikisininde Kalbi Durmuş Ve Kürtaj Oldumilkini Patolajiye Gönderdik Acaba Nedeni Ne Diye Rabbime Hamdolsunki Temiz çikti Yani Bebekte Birşey Yoktu Bu Sefer Doktor Bize Birkaç Test Yapti Onlarda Temiz çikti 6ay Dinlenme Süresi Verdi 6ay Sonra Rabbim Bir Bebek Daha Verdi Oda Ayni Kalbi Durdu Ama Bu Sefer Biz Bebegi Patolajiye Vermedik çünki Patolajide Bebegi Kontrol Için Parçalara Ayiriyorlar Oradanda Geriye Vercek Birşey Kalmadigi Için Geri Vermiyorlar Bende Bebegimin Ne Oldugunu Bilmedigim Için Ikincisini Vermedim Hastane çikişi Aldim Daha Dogrusu çok Ufak Oldugu Için Bebek Denemezdi Et Parçasiydi Hastanede Bir Pet Bardaga Koymuşlar O şekil Elime Verdiler Bende Aldim Ve Bir Mezarlaga Gömdün Bunu Ben Istedim Birincisi Elime Verlmedigi Için çok üzldüm Yani Diyacagim Testlerim Temiz çikti Ikincisinden Sonrada Yine Bize Test Yaptilar Oda Temiz çikti 6ay Daha Verdiler Rabbim Yine Bize Bebek Verdi Ama Bu Sefer Düştü 1aylikken Yine 6ay Rabbim Bize Yine Bebek Verdiama Oda 3haftalikken Düştü şimdi Yine Bize 6ay Daha Verdiler 3ayi Bitti Neolur Dua Edin Mevlam Hayirli Evlatlar Versinbütün Isteyenlere Amabu4hamileligimden Sonra Doktorlar Hiçbirşey Bulamadilar Testler Temiz çikti Seninde Hakkinda Hayirlisi Olsun Canim üzülme Sen Kendine Iyi Bak

hepimize geçmiş olsun peki niye böyle oluyormuşki bilen yokmu benim bir kez başıma geldi ikinciside öyle olcak diye korkuyorum sebepte yok fazla bir bilgimde yok bu konuda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur tekrar geçmiş olsun

sen bidaha hamile kaldın mı canım?
benm 2.bebeğimde yaşadım 1tane kızım war çok şükür

canım hayırşısı inş.ama 6 ay uzun değilmi kimisi 1ay weriyrmş ara.ben 3ay düşünüyrm.tabi hayırlısı..Rabbm sana sabır ve hakkında hayırlıysa birde ewlat nasib etsin

:sm_confused::sm_confused::sm_confused:cimcime04 canım doktor bu zamanın uzun olmadıgını belememiz gerektigini bedenimin çok yoruldugunu söyledi hem duydunmu bilmiyorum ama bazı doktorlar bir sene bile veriyor hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

amin canım.ben bugün dr gticem inş.bakalım ne dicek ben azerbaycandayım.ben 3ay düşünüyrm korunmayı.temmuzda bırakmak istiyrm.nasibseçsağlıklı bebeğim olsunda hayırlı zamanda inş.inş sanada olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…