benimde bebeğimin kalbi karnımda durdu.15 haftalıktı anladığımızda.
araştırdık patolojiye gönderdik bebeğimle eşini.ama sonuç yok.bişe bulunamadı..
şu an da bebek asprini,gulukofen,folik asit içiyorum hergün..
ben de pko var..pko lu kadınların çoğunda bu risk söz konusudur zaten.yani ya düşük yada bebeğin kalbi durması bizde çok yüksek..
Rabbimden hayırlısı olsun..
giznurcum,bi daha tedavi görmedin mi?bendede enfeksiyon testleri yapıldı ama bişey çıkmadı..toxa.rubelle.bursella. başka bişey yaptırmadan korunmayı bırakaymmı.ben şuan azerbaycandayım..doktor konusunda soru işaretim wardabenimde 10 . haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı ..sebebini dr da bilmediğini söyledi ..ama büyük bi , ihtimalle kromozon bozukluğundan meydana geliyomuş ..bu günlerdede sıkça rastlanılan bi olay aslında ..mümkün olduğunca hamilelikten önce sigara alkol gibi alışkanlıkları anne ve baba adayının bırakmaları gerkiyo ..ben içmiyodum ama benim eşim içiyodu .. birde mümkün olduğunca hormonlu gıdaları tüketmemek gerekiyo ..her meyveyi ve sebzeyi mevsiminde yemeli inşallah birdaha kimsenin başına gelmez ..
slm canım bu pko nasıl bişi bende tüm tahlilleri yaptırdım hatta lh şım fsh dan yüksek meme ucunda kıllar var ve her seferinde kistlerim çıkıyor hatta bu ay aşılama olcaktı 3 tane kist çıktı ertelendi ve bana bilinmeyen infertilite dediler bende bu pko ya taktım olabilirmi acaba diye benide aydınlatırmısın canım benim bebeğimde 20. haftada kalbi durmuştusenağlamapko yumurtaların çatlamaması.kiste dönüşmesi.adet gecikmesi en büyük belirtisi.
başka tahlile gerek duymadı çünkü ben hamileliğimde zaten tüm tahlillerimi yaptırmıştım.hiç birşey yoktu zaten.
ama bebek asprinide kullan istersen.onu vermesi gerekiyordu doktorunun..
giznurcum,bi daha tedavi görmedin mi?bendede enfeksiyon testleri yapıldı ama bişey çıkmadı..toxa.rubelle.bursella. başka bişey yaptırmadan korunmayı bırakaymmı.ben şuan azerbaycandayım..doktor konusunda soru işaretim warda
pko yumurtaların çatlamaması.kiste dönüşmesi.adet gecikmesi en büyük belirtisi.
başka tahlile gerek duymadı çünkü ben hamileliğimde zaten tüm tahlillerimi yaptırmıştım.hiç birşey yoktu zaten.
ama bebek asprinide kullan istersen.onu vermesi gerekiyordu doktorunun..
canım hayırşısı inş.ama 6 ay uzun değilmi kimisi 1ay weriyrmş ara.ben 3ay düşünüyrm.tabi hayırlısı..Rabbm sana sabır ve hakkında hayırlıysa birde ewlat nasib etsin:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Canim Aynisi Benim Başimada Geldi Biri 2.5aylik Biriside 1.5aylikti Ikisininde Kalbi Durmuş Ve Kürtaj Oldumilkini Patolajiye Gönderdik Acaba Nedeni Ne Diye Rabbime Hamdolsunki Temiz çikti Yani Bebekte Birşey Yoktu Bu Sefer Doktor Bize Birkaç Test Yapti Onlarda Temiz çikti 6ay Dinlenme Süresi Verdi 6ay Sonra Rabbim Bir Bebek Daha Verdi Oda Ayni Kalbi Durdu Ama Bu Sefer Biz Bebegi Patolajiye Vermedik çünki Patolajide Bebegi Kontrol Için Parçalara Ayiriyorlar Oradanda Geriye Vercek Birşey Kalmadigi Için Geri Vermiyorlar Bende Bebegimin Ne Oldugunu Bilmedigim Için Ikincisini Vermedim Hastane çikişi Aldim Daha Dogrusu çok Ufak Oldugu Için Bebek Denemezdi Et Parçasiydi Hastanede Bir Pet Bardaga Koymuşlar O şekil Elime Verdiler Bende Aldim Ve Bir Mezarlaga Gömdün Bunu Ben Istedim Birincisi Elime Verlmedigi Için çok üzldüm Yani Diyacagim Testlerim Temiz çikti Ikincisinden Sonrada Yine Bize Test Yaptilar Oda Hakkinda Hayirlisi Olsun Canim üzülme Sen Kendine Iyi Bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?