- Konu Sahibi Fatmarabia
-
Bunlar bebeğin kalbinin durmasına sebep değil ki çok yorulmuşsunuz istirahat etmelisinizKizlar 11 haftalik hamileyim 1 haftadır cok yorucu işler yaptim belim kasiklarim karnım cok agriyor kramp gibi adet ağrısı gibi bulantı sabahları olurdu şimdi devamli var cok yorgunum kanama filan yok acaba bebeğinin kalbi mi durdu doktora da gidemedim boyle bisey başına gelmişti bir arkadaşımın o yuzden endişe ettim..
Az once adet kanaması gibi kan geldi lavaboya gittim ,Bulantılar arttıysa değil bittiyse endişelenmek lazım belliki yorulmuşsıun bayağı
Acil doktora gidin derimAz once adet kanaması gibi kan geldi lavaboya gittim ,
Birsey olmaz dedi eşimAcil doktora gidin derim
Eşin ne biliomus Allah askina ya hic durma git.kan hayra alamet deilBirsey olmaz dedi eşim
Ne demek bise olmaz dedi esim ya sacmalamayinBirsey olmaz dedi eşim
Birsey olmaz dedi eşim
Sizin bulantınız geçtimi tamamen? Burda görünce merak ettim başka konularda çok fazla bulantı çektiğizi söylemiştiniz umarım geçmiştir :)Bulantılar arttıysa değil bittiyse endişelenmek lazım belliki yorulmuşsıun bayağı
Kanama düşük yaşarken olur, esiniz çok biliyor. Hemen acil gidin muayene olmanız gerek.Birsey olmaz dedi eşim
Sizin bulantınız geçtimi tamamen? Burda görünce merak ettim başka konularda çok fazla bulantı çektiğizi söylemiştiniz umarım geçmiştir :)
Az once adet kanaması gibi kan geldi lavaboya gittim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?