Bebeğinin kalp atışını duyamayıp kaybetmek zorunda olan var mı?

ruzgar denizcim destegin icin cok tesekkur ederim.
bugunlerde gececek ve bir gun bebegimi kucagima alacagim bende buna inaniyorum..
umutla bekliyorum.
sizler olmasaniz ne yapardim bilmiyorum..:(
annem bile bilmiyor soylemedim kendi kendime ve sizlerle atlatmaya calisiyorum.
iyiki varsiniz..

sana bir şey daha söyleyeyim canım :) sen 36 yaşındasın ve geç kalmak istemediğini söylüyorsun :) ben 42 (hatta buçuğu da var ama çaktırma) yaşındayım ve geç değil diyorum hayatım, bizimle paylaş tabii, kk terapi merkezi gibi yer, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalman dileğiyle canım :) ve bu olacak, sakın inancını yitirme :)

Son düzenleme:
merhaba
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şuan 7+3 üm fakat bebeğimin kalbi atmadı daha doğrusu şöyleki bebeğimin kesesi bozuktu düzelmez dediler ama dün dr a gittim kese düzelmişti fakat kalp atışı yoktu.salı gününe kadar bekleyelim dediler eğer kalp atışı olmazsa bebeğimi alacaklar benden. inanın çok zor... ben bu bebeği 4 yıl bekledim sonunda tedaviyle oldu derken yine kaybetmek sitemiyorum acaba diyorum kalbi atmazmı doktor mucize olur dedi. hiç duydunuzmu böle bişey.......kalbi sonradan atan varmı?bu arada bebeğimin bir haftada geriden gelişiyormuş...

Bizde bebişimizi kaybattik canım.Çok zor ama hep hayırlısını diledik.Böylesi hayırlıymış dedim ve bastırdım başka yolu yok.Yoksa düşüne düşüne işin içinden çıkamazsın.Bende 4,5 yıllık evliyim.Aşılama oldum tutmadı.Tüp bebek dediler bizde bekliyelim dedik.Ve beklerken hamile kaldım ya.Ama oda yaşamadı işte.Şimdi bende yeni kürtaj olduğum için 3 ay bakliyceksiniz dediler.Bende o zaman direk tüp bebek yaptırırız diyorum.Hani benimkisi bir ümit ışığııııııııııı......

canım çok geçmiş olsun bende 5 yıldr istiyorum 3 ay önce boş gebelik geçirdim tekara ane olmak bende herşeyden çon ama çokkkk istiyorum

Teşekkürler canım.Hiç tedavi oldunmu beş senede?Veya başka hastalıklardan dolayı ilaç kullanmak zorunda kaldınmı?Benimde iki tane kesem oluştu.Biri doluydu biri boştu.İkiz olrlar belki diye çok sevinmiştik.Hani zamanla boş kesedede bebek gelişir diye bekledik.Ama boş kese hiç dolmadı ve diğer dolu kesedeki bebişiminde kalbi duruverdi.Bilmiyorum hiç test falan yaptırdınmı?Neden böyle olmuş ?,ben iki senedir başka hastalıklarımdan dolayı çok ilaç kullandım,kortizon hapları,antibiyotikler v.s ilaçları kullanmam bitti ve 10 gün sonra hamile kaldım.Tabi doktor birşey olmaz bu haplar 3 günde vücuttan atılır demişti.Şimdi patolojiden gelecek cevabı bekliyorum.

merhaba
bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şuan 7+3 üm fakat bebeğimin kalbi atmadı daha doğrusu şöyleki bebeğimin kesesi bozuktu düzelmez dediler ama dün dr a gittim kese düzelmişti fakat kalp atışı yoktu.salı gününe kadar bekleyelim dediler eğer kalp atışı olmazsa bebeğimi alacaklar benden. inanın çok zor... ben bu bebeği 4 yıl bekledim sonunda tedaviyle oldu derken yine kaybetmek sitemiyorum acaba diyorum kalbi atmazmı doktor mucize olur dedi. hiç duydunuzmu böle bişey.......kalbi sonradan atan varmı?bu arada bebeğimin bir haftada geriden gelişiyormuş...

Evet canım çok zor... Bebek için yanıp tutuşuyosun sonra kabediyosun. Ne zormuş hamilelik bebek sahibi olmak. Herkez bu kadar zorlandı mı yani şimdi .Eskiden aklıma bile gelmezdi bebek için bu kadar uğraşıcağıma.insanlar büyür evlenir çocukları olur. Bu kadar diye düşünürdüm. Ama malesef öyle değilmiş Olması zor tutması zor. Ama sen bunu düşünme belkide kesenin düzeldiği gibi bebişin kalbi de atar arkadaşım. Bebeğin gelişimi bir hafta gerideyse neden olmasın.

Konuyu yanlış yere açtım galiba.... Burdan devam etmek daha doğru sanırım.Arkadaşlar kürtajdan sonra sizlerinde bebekleri patolojiye gitmişmiydi bir sonuç elde edebilmişmiydiniz?

benimde 2 kere bebeğim karnımda öldü kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra öldüler bu 3. gebeliğim kanda pıhtı çıkmamasına rağmen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu bebeğim çok şükür sağlılklı ve yaşıyor şimdi 4 aylık hamileyim. ve bu gebeliklerim 2şer ay arayla oldu. anlayacağınız 1 senede 3 kere tavuk gibi yumurtladım.... :65: ama başardım...

Konuyu yanlış yere açtım galiba.... Burdan devam etmek daha doğru sanırım.Arkadaşlar kürtajdan sonra sizlerinde bebekleri patolojiye gitmişmiydi bir sonuç elde edebilmişmiydiniz?

benim 1. gitti birşey çıkmadı 2. yede kromozon testi yaptırdık bebek sağlıklı ve kız çocuğu çıktı. bende iğneye başladım.

benimde 2 kere bebeğim karnımda öldü kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra öldüler bu 3. gebeliğim kanda pıhtı çıkmamasına rağmen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu bebeğim çok şükür sağlılklı ve yaşıyor şimdi 4 aylık hamileyim. ve bu gebeliklerim 2şer ay arayla oldu. anlayacağınız 1 senede 3 kere tavuk gibi yumurtladım.... :65: ama başardım...

merhaba arkadaşım.Öncelikle tebrik ederim. allah tamamına erdirsin.
Bende senin gibi 2 kere bebeğimi kaybettim. Son düşüğümün üzerinden 3 ay geçti bu ay sonu doktora gideceğim. Bende de kan pıhtılaşması çıktı. Sabrım kalmadı artık. Umarım tedaviye hemen başlarız. İğne vurunacakmışım gebelik oluşursa.

çok büyük geçmiş olsun
aynı şeyi bende 8 haftalıkken yaşadım doktor kontrolüne gittimzde doktor bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum dedi almamız geriekiyo dedi ve kürtaj oldum ama ben neden olduğunu araştırrıdm ve benden kürtajla alınan parçayı tahille gönderdim ve sonuç kromozom bozukluğu yüzüünden kalp atışı durmuş doktorum 3 ay hamilelik yasak dedi ben bir buçuk sene bekledim sonunda hamile kaldım ve kızızm geçen aralıkta doğdu
hamilelğim sürece aynı şeyleri tekrara yaşıyacam diye hep tedirgindim ama birşey varki eğer dünyaya gelecekse hiçbirşey önünen geçemiyor bu yüzden gönlünü rahat tut zamanı gelince olur

merhaba gecmıste olan acı olayınızı haırlattgım ıcın k bakmayın bu kromozon bozukluklarında tekrar olma oluyormuş sızın kı nasıl dı bılgılendırırımısınız benım de dusugum oldu 8 haftada gıttım 7 haftada olmuştu doktorum bunun kromozona gonderemeyız dedı patolojıye anca gıder dedı ve sım dı yıne aynı durumlarım var dusuk 6 haftadayım kalp atışi yok ne yapmama gerekıyor ucretı ne kadardı bılgılendırırısenız sevınırım

gebelıkte bu ıgne ne zaman başlanıyor e kan pırtılaşması ıcın ne gıbı test lazım ne zaman yapılması lazım bu konu uzerınde bıldıklerınızı paylaşirsanız sevınırım

Back
X