Bebeğinin kalp atışını sesli dinlemeyip gören var mı?

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
Dün hastaneye kalp atışı için gittim ama sesli dinletmedi sadece attığı yeri gösterdi benimde sormak aklıma gelmedi o anda sizde nedendir

Kaç haftalıksınız? Bazı doktorlar 12 haftadan önce dinletmiyor

Can'ım 5+6 da sadece kalbin yanıp dönüşümü gördüm 6+4 te kalbi duydum ama farklı hastanede

Canim bende 5,5 haftalikken kalp sesini duymamistik yani acmisti doktor ama duyulmamisti fakat ampul gibi yanip sondugunu gostermisti 7+5 te sesini de duymustuk ama 9 haftalikken durmustu kalbi

6 hafta 3 günlük neden dinletmiyoki
Canimmm ikimizinde kaderi ayni mi ne :))
Bende tam 6+3 haftaligim bende bugun kalp atışı için.gittim ayni şekilde banada sadece gösterdi dinletmedi ben sordum dinlyebilirmiyiz diye olmaz dedi vajinadan.bakti belkide o cihazda dinlenmedigi için ultrasonda birdahakine dinletir inş :)

Aynen benimde vajinadan baktı olmaz dediğinde niye diye sormadinz mi :)
Valla sormadım benim doktor pek bi alakasiz devlet hastanesi. Okadar konustuguna dua ettim tamam :))) ultrasonla bakti goremedi ondan.vajinadan.baktı insallah birdahakine.duyariz canım :)

ilk haftalarda dinlememeniz daha iyi zaten.
bazı otörler zararlı diyorlar.
benim doktorum da dinletmedi.
zaten ekranda görüyorsun atışını ne farkeder.

Bende 6+1 Ken gördüm duymak istedim ama yeni başlamış duyulmaz dedi bir hafta sonra duydum

Bana doktorum hep gösterdi.. daha 10+2 olunca 2 saniye kadar dinletti. Zararlı olmasın diye. Zaten görünüyor atışı

Dün hastaneye kalp atışı için gittim ama sesli dinletmedi sadece attığı yeri gösterdi benimde sormak aklıma gelmedi o anda sizde nedendir
Canım benim doktorum ilk kalp atışlarını göreceğimiz gün dinletmedi. Zararlı henüz çok küçük dedi. Birkaç hafta sonra gittiğimde duyabilir miyiz dedim, 3 sn açıp kapattı. Üzerinden 10 11 hafta geçti hala dinletmiyor. Gerek yok görmemiz yeterli zararlı çünkü diyor. Ben de üstelemedim hiç. Onlardan iyi bilecek değiliz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…