Bebeğinin kalp sesini 8. Haftada duyanlar

Alpminam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
7
4
86
40
İyi akşamlar.Gebeliğin 8+3 haftasındayım.3 gün önce Ultrason la kalp atışı görülmedi. Vajinal ultrason la bebeğin kalp ritmini gördük sadece.Sesini duymadık. Gelişim olarakta 6 haftalık görünüyor.Bu yüzden coraspin kullanmaya başladım.Bu arada 6. Haftadan bu yana lekelenmelerim oluyor.Son günlerde de arttı.Buna benzer şeyler yaşayanlar paylaşırsanız çok sevinirim.Simdiden Teşekkürler.

İyi akşamlar.Gebeliğin 8+3 haftasındayım.3 gün önce Ultrason la kalp atışı görülmedi. Vajinal ultrason la bebeğin kalp ritmini gördük sadece.Sesini duymadık. Gelişim olarakta 6 haftalık görünüyor.Bu yüzden coraspin kullanmaya başladım.Bu arada 6. Haftadan bu yana lekelenmelerim oluyor.Son günlerde de arttı.Buna benzer şeyler yaşayanlar paylaşırsanız çok sevinirim.Simdiden Teşekkürler.
Bence geç döllenme olmuş merak etmeyin. Kalp ritmini gördüyseniz merak etmeyin. Hakkınızda hayırlısı

İnşaallah öyledir.Ama en kötüye hazırlıyorum kendimi.Hüsrana uğramamak için.Cevap yazdığınız için teşekkürler.

Bende 8 haftalık hamileyim bugün ilk defa heyecanla doktora gittim fakat sonuç hüsran oldu:( kalp atışı duyulmadı kese düzgün değil gelişim durmuş kürtaj dedi :(( hemen başka bir Dr a daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ama üç dört gün daha bekleyelim dedi. Umarım sizinki iyi olur Allah sağlıklı ömürler versin bütün bebeklere..

Benim de 8.haftalıkken kalbi durdu bebeğimin Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın okadar zormuş ki 22 gün oldu onu kaybedeli ve hala her gece aklımda her sabah aklımda unutmak istemiyorum zaten o benim ilk bebeğimdi Allah tekrar nasip etsin sağlıklı bebekleri hergün tek duam bu oldu artık Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bende bugun adet tarihime göre 8+3 oldum fakat gecen haftaki ultrasnda 6+1 goruldu kese saglikli yolksac keseside var dedi doktor fakat bebegimi göremedim. Lekelenmelerim de oluyor az az. Çok edişeliyim. Bi hafta snra gel dedi ama geçmek blmior. Siz ne yaptiniz bu arada yolundami herşey ?

Mrb arkadaşlar.13 Martta kürtaj oldum.Bir ay sonra pıhtılaşma ve guatr ile ilgili testler yapıldı ısrarı sonucu.Pıhtılaşma yüzünden düşük yapmışım.Birde Haşimato hastalığı çıktı.Bu gibi testleri mutlaka yaptırın.Tekrar hüsrana uğramamak için.

Back
X