Selam arkadaşlar Bayadır siteyi takip ediyorum. Çözüm buluyorum ama bugün üye olmak nasip oldu. Şuan 22 haftalık hamileyim. Dün kontrol için doktora gittim ve doktor önce çok iyi kolu şu bacağı falan diye gösterdi tam bitti derken 1 dk 1dk diye durdurdu ne oldu dedim daha önce size bişey söylemediler mi dedi yok dedim. Bebeğin karnında açıklık var ve organları dışarıda dedi beni erciyes tıp fakültesine sevk etti. Bugün sabah erkenden gittik. Doktor aldırmayı düşünüyor musun dedi hayır dedim. Karın kasları gelişmediğini için organları dışarıda kalmış Çok azda olsa böyle vakalar olabiliyor doğumdan sonra ameliyatla organları içeri alınıp tedavi ediliyor falan dedi ve haftaya resimli ultrason için randevu verdi birde bir doktor önerdi erdem Şahin diye erciyes tıp fakültesindeymiş. Ücretli bakıyormuş haftaya renkli ultrasonu ona gösterin dedi. Neyden olduğunu sordum tıpda bunun bir açıklaması yok sakatlık değil tedavi edilebilir doğumsal bozukluk dedi. Sonra geldim sağlık ocağında ki ebeye böyle böyle dedim oda doğuma kadar sonradan düzelebilir sonradan kasları gelişir içine çekip kapanabilir yoksa doğumdan sonra ameliyatla tedavi ediliyor dedi. Bu durumu yaşayanlarınız yada tanıdığınız var mı? Ne durumdalar yardımcı olun lütfen 
Doktorun sevk kağıdında yazanları eke atıyorum. Cevap verenlerden şimdiden Allah razı olsun.

Doktorun sevk kağıdında yazanları eke atıyorum. Cevap verenlerden şimdiden Allah razı olsun.