bebeğinin suyu az olupta normal--zamanında doğum yapabilen var mı?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
kızlar bugün kontrolüm vardı suyun sınırda dikkat etmezsen 1-2 haftaya kadar bebeği almak zorunda kalacağız dedi doktorum... özel bir hastahaneye gidiyorum içime şüphe düştü başka bir hastahanede başka bir doktora daha göründüm oda aynı şeyleri söyledi bu durumda olupta zamanında doğum yapabilen var mı?

canım allah yardımcın olsun...bende aynı sorun var..bakalım..ama okulda bir arkadaşım normal zamanında doğurmuşş.onun da suyu azmış..

canım allah yardımcın olsun...bende aynı sorun var..bakalım..ama okulda bir arkadaşım normal zamanında doğurmuşş.onun da suyu azmış..

amiiin allah yardımcımız olsun... ya bende geçen ay çıktı böyle birşey bu haftaya kadarda hep artmıştı ama bu hafta haddinden fazla azaldı çok korkuyorum erken yada gelişmeden doğacak bebeğim diye

benim de önceki kontrolde suyun daha fazla olmalı demişti
2 hafta sonraki kontrolde suyum 15 çıktı (5-25 arası olmalıymış)
normale dönmüş dedi
hiç kafana takma
zaman zaman azalıp artabiliyor
muhtemelen artacaktır bol bol dinlen su iç (su içmenin etkisi olmadığını düşünüyrum aslında ama yorulmamak önemli)
hem azken de doktorum hiç erken almak zorunda kalırız falan demedi
kötü haber tellalı doktorlardan nefret ediyorum

işte benim 5.1 çıktı ondan olabilir mi? bendede 1 aydır sıkıntı vardı sürekli artış oluyordu hatta geçen hafta resmen normale dönmüştü birden azalınca offff faydasız ama dinlenmeye inanmadığmdan oldu ben hiç dinlenmedim ki şimdiye kadar ooooof offf .. bebeğime bunu yapacağımı hiç bilemedim

canım benim ablam yaptı 5 yıl önce bebkde biraz kücüktü ama gayet saglıklıydı... 3 hafta erken aldılar...bebek dogar dogmazda tekrar bi böbrek kontrolü yaptılar bebege..yigenim simdi cok saglıklı..darısı senin basına..

maaşallah yeğenine ve ablana canım inşallah bizdede sorun olmaz

cnm benim açtığım konuyada yorum yapmıştın benimde suyum azalmıştı dr banada aynısını söyledi erken olabilir diye ama 1 haftayı hep dinlenerek geçirdim 1 hafta sonraki kontrolümde artmıştı sende yorma kendini azaldığı zamanlar bende pek dinlenmemiştim temizlik alışveriş bide gezdim dinlen inşş bi sıkıntı olmadan doğar bebeğin

inşallah canım ya oradada yazdım ya önce artmıştı ve ben ona güvendim herhalde... hiç dinlenmedim ama bukez çok fazla azalmış sınırdayım ... inşallah sıkıntı olmadan doğar bebeklerimiz....

benımde suyum 19.haftadan beri hep sınırda
34.haftada erken doğum yaptıracak bana doktorum
büyük ihtimalle

Stres yapma. Bebeğine olumsuz yansır. Bende de aynı problem vardı. Doktorum günde 3 litre sıvı içersen haftada bir kere kontrole gel dedi. Eğer 3 litre içemezsen haftada 2 kere gel dedi. Ben 2 litre su içtim 1 litre de sıvı(süt, ayran, meyve suyu) içtim. Elimde pet şişelerle geziyordum. Yoksa hesaplamak zor oluyor. NTS' giriyorsun bir risk olursa bebeği alıyorlar. Bir de bebeğin hareketlerini takip edeceksin. Az hareket ederse ya da hiç hareket etmezse hemen doktora gitmelisin. Şükür ben de problem olmadı. Ama 2 hafta erken doğdu. Mutlaka hesaplayarak 3 litre sıvı tüket bir problem olmaz İnşallah...Erken doğması problem değil. Sağlıklı olsun yeter...

benımde suyum 19.haftadan beri hep sınırda
34.haftada erken doğum yaptıracak bana doktorum
büyük ihtimalle

çok geçmiş olsun canım ya benim ne olacağım hala belli değil su artarsa bekleriz normal süreci dedi doktorum ama dikkat etmezsen 1-2 haftaya alırız dedi sanırım 37. haftayı bekletir bana

günde 3lt normalde içtiğim su benim zaten normaldede etrafımdakiler çok şaşırırdı içtiğim suya şimdi sadece su olarak 4lt içiyorum bunun dışında sıvı olarak tükettiğim şeyleri hiç hesaplamadım şimdiye kadar... evet sağlıklı olsunda ben artık geçtim başka şeylerden..

çook teşekkürler kızlar cevaplarınız için...

Merhaba arkadaşlar bizim suyumuz da 19.haftadan beri sınırdaydi doktorum daha azalirsa erken doğum olur dedi fakülte hastanesine gitmemi araştırılması gerektigini söyledi cok korkuyorum artmassa die sizler nasılsıniz bebekleriniz nasıl

Tatlım benim doktorum da fakültede prof. Medical parkda riskli gebeliklerede bakıyor ..sadece yardımcı olabilmek için yazdım tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…