Çocuk Hastalıkları Bebeginiz kafasini salliyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
45 gunluk bebegim kucagimda dik tuttugumda kafasini sala sola salliyor. Bir kac arkadasim benimki de salliyor dedi ama videoya cekip doktorumuza gonderdik bisey oldugunu sanmiyorum ama bi noroloji gorebilir dedi kafama takildi.

Sizin bebeklerinizde yapiyor mu oyle?

:) ekim annelerine sordum bir kac kiside daha varmis. Ben yine de icim rahat etsin diye gittim norologa,cogu bebek sallar basini kaslari gelismedigi icin henuz dedi ben eeg filsn ceker belki diyodum bi de cok sicriyo cunku ama muayenesi gayet guzel kafa salliyo sicriyo diye teste gerek yok dedi postaladi bizi:)

Ooo benim kız azer bülbül gibiydi halada öle 4 aylık olduk sallabaş kaldı çocuğun lakabı... :KK70:

Hadi ya:) benim doktor neden noroloji gorsun dedi acaba:)

hem senin için rahat etsin hem farkedemedigi bişi olur nolur nolmaz ben bişi yok dedim biseyi çıktı senin yüzünden denmesin diye ilgili bölüme atmış olabilir sonuçta her doktor kendi alanında iyi..

Benim oğlumda titriyo, sıçrıyo, umulmadık şeyler yapıyo bizde o niyetle götürdük. Doktorumuz bunlar normal, ah siz acemi anneler bebek emmese getirirsiniz, kaka yapmasa getirirsiniz, çok uyusa bir sorun var mı acaba der gene getirsiniz dedi :)

Benim oğlumda titriyo, sıçrıyo, umulmadık şeyler yapıyo bizde o niyetle götürdük. Doktorumuz bunlar normal, ah siz acemi anneler bebek emmese getirirsiniz, kaka yapmasa getirirsiniz, çok uyusa bir sorun var mı acaba der gene getirsiniz dedi :)
Aynen:) doktor da guldu bana:) cok uyuyo benimki de:) sicriyo titriyo kafasini geri geri atiyo, hepsini sordum doktora. Kuyruk sokumunda tuyler vardi morariklik vardi dogumdan kalan onlari sordum, hepsi normal cocugun hicbirseyi yok dedi:)

Sallıyor tabi ki bebeler :)
Çocuğum dıoğmadı henüz ama kardeşimden biliyorum sağa sola sallıyordu sanırım kafasını dik tutamıyor henüz:) o yüzdendir.

Norolojiye mi goturdun sende? Bi norolog tavsiye etti doktorumuz 800 lira muayenesi:) sonra ben baska bi doc buldum 250 liraydi muayenesi ona goturdum. 800 lira verip cocugun biseyi yok deyip gondericekti doktor da bisey cikmadigina sevinsem mi uzulsem mi bilemezdim o zaman

Norolojiye mi goturdun sende? Bi norolog tavsiye etti doktorumuz 800 lira muayenesi:) sonra ben baska bi doc buldum 250 liraydi muayenesi ona goturdum. 800 lira verip cocugun biseyi yok deyip gondericekti doktor da bisey cikmadigina sevinsem mi uzulsem mi bilemezdim o zaman
Yok kendi çocuk doktoruma götürdüm. Bu durum normal mi, anormal mi diye :)

Back
X