Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğiniz ne kadar erken yürüdü? nasıl oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Oğlum çok iri ve güçlü bir bebekti 36. Haftada 4500 gram doğdu 3 aylıktı beline kadar kaldırıyordu kendini aşırı hareketliydi 4,5 aylıktı zaptedemedik yürütece koyduk 6 aylıktı sıralıyordu 8 aylıktı tamamen yürüyordu artık 1 yaşına geldiğinde koca çocuk gibiydi hep önde gitti gelişimi 5 yaşında ilkokula başladı şimdi 7 yaşında 3. Sınıfa başladı ama gelişimi o hızla ilerlemedi şu an zayıf 25 kilo boyu uzun biraz ve zayıf olmasına rağmen çok güçlü bünyeside sağlam çok şükür hiç hasta olmadı olcak bile olsa 1 günde atlatıyor çok şükür beni hiç üzmedi kuzum :) 1 yaşına kadar doğduğu andan itibaren anne sütünden başka herşeyi reddetti ek gıda geçişimiz falan olamadı bizim 1 yaşında zorla ufak ufak başladık hala yemek konusunda çok sıkıntımız var çok zor yiyor yemek yemekten nefret ediyor ve çok zayıf ama çok şükür sağlıklı

İyi aksamlar canım
5 aylıktı yürüteç aldım gündüzleri 15 dk sabah aksam koyuyordum mızmızlanıyordu 1 ay kadar kullandık sonra istemedi ve 6.ayın içindeydi emekledi biraz zaman sonra 7 bitiyordu sıraladı koltk kenarlarndan tuta tuta 10 ayın icindeyken de yürümeye basladı cok düsüyordu ama 2/3 adımda kapaklanıyordu yere şimdi 11,5 aylık ve tam olarak yürüyor ilk adım ayakkabısınıda aldık cok hareketli bir bebek ama etkisi vardır muhtemelen yedigini anında yakıyor hic oturmuyor

Oğlumu ne yürütece nede hoppalaya bindirmedim 13 aylıkken yürüdü

Kızımı ikisinede 5 aylıkken bindirdim
Kızım 4 aylıkken tüm odayı döne döne turlaya biliyordu. 5 aylıkken kollarının üstünde poposunu kaldırıp yavaştan ileriye gitmeye başladı 6 ay olmadan emekliyecek gibi
Bence aslı yok yürütece binen geç yürür lafının

Back
X