- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Maddi ve manevi sebeplerden bu zamana kadar çocuk düşünmedik, şu an aslında şartların hepsi lehimize ama hala çocuk konusunda tereddütlerim var neyse.Mevzu şu ki, klasik iki aileden de çocuk ne zaman soruları geliyor, istemiyoruz şu budur diye geçiştiriyorduk, ama eşimin ailesi artık iyice saçmalamaya başladı bence. Kayınvalidem iyidir hoştur ama bir iki ay önce bebek mevzusu açıldı yine her zamanki gibi şunu ye bunu ye o zaman olur gibi bir şeyler dedi, dedim ne alaka e olmuyor ya dedi,anne ne alakası var istemiyoruz biz dedim , a sen de sorun yok mu doktora gitsene artık dedi, usulünce tartışmadan lafımı söyledim geçtim,iki üç gün önce onlardaydık sanki anlatmamışım bak enfeksiyon kapma, benim de iki yıl olmadı vs diyince patladım artık tartıştık.Bunun üzerine eşimin teyzesi de kayınvalideme eşim için çocuğu olmuyor mu yazık doktora gitsin diyip annesi de bunu bizimle paylaşınca iyice eşimle çileden çıktık, eşim annesini azarladı,gerildik vs. Bilmiyorum ne yapmamız lazım, güzelce konuştuk olmadı,azarladık olmadı.Çok yoruldum artık bebek mevzusundan, daha denemedik bile olmaya da bilir sonuçta ama insanların diline düşmesinden çok sıkıldım.