bebeğiniz pıtpılarını ne zaman duyduk_??

meraba kızlar bebısınızın pıtpıtlarını ılk ne zaman duyduk ne kadarlıkdı soleyelım bakalım....

ben bebişimin kıpırtılarını yaklaşık 17 haftalıktan beri hissediyorum, tabi başlarda anlaşılması çok zor olsa da haftalar ilerledikçe daha etkili oluyor. şuan 24. haftadayız. oğluşum gümbür gümbür vuruyor artık :) hatta şuan yazarken bile ayakları ile vuruyor :) çok keyif veriyor. İlk bebeğim olduğu için ilginç geliyor :)
Bu arada bebişin için tebrik ederim. hayırlı olsun. umarım sağlıkla alırsın kucağına.
sevgiler.

darısı basımıza o zman bızde ınsallah o gunlerı tez vakıtte goruruz emınım onu hıssetmek ıcınde bı parca tasımakdan daha farklı bı mutlulukdur...saol canım tum hamısler saglıkla alalım kucagımıza..

Aynen öyle canım yaa. yani hamileliğin başında şaşkına dönmüştüm. Anlam veremiyordum ama şimdi bayağı hissettiriyor kerata :)
vuruyor anneciğine :)
Sizde aynı haftalarda anlayacaksınız demek istediğimi :) yazışıyo oluruz zaten duygularınızı öğrenmek isterim :)
Sağlıklı bebişler...

Insallh cnm bgn duyamayınca kalp atısını cok uzuldum.. Dua edın duyayım ınsallh...

bende duymak ıstıorum kalp atısını 6+5 ım bugun duyamadım cok uzuldum ne zamn duyarım sence ve senın bebegın 6+5 ken kese kac mm dı hatırlıomusun canım
biz 6. haftada kıpırtı şeklinde görmüştük kalp atışını ama doktor dinletmedi. çok küçük,odaklayamam rahatsız olur dedi.sabret canım bi dahaki kontrolüne duyarsın. kese cm hatırlamıyorum çünkü ben ilk haftalarda düşük riskim olduğu için çok sık ultrasona girdim bilemicem şimdi. ama böyle şeyleri takma haftaydı cm idi, zamanı gelince herşey sırasıyla oluyor. bak ben bebeğim düştü düşecek derken kalp atışını da duydum, cinsiyetini de öğrendim,hareketlerini de hissediyorum minik kızımın. Allah sağlık versin.

Bnde kotkuorum bsey olur dıe saglıgıyla gelsın bbklerımız ınsallah

Insallh cnm bgn duyamayınca kalp atısını cok uzuldum.. Dua edın duyayım ınsallh...

Esracım günaydın,
Tatlım haklı olarak endişeleniyorsun ama bukadar telaş etme herşey normal şükür sende hamilesin. daha 7 hafta bile dolmamış çok erken merak etme duyarsın. Daha da çok duyacaksın inş.
sen yediğine içtiğine dikkat et. sakin ol yeter. stres yapma. ve bence haftaya tekrar git. Bence 2 si cuma falan. sen bilirsin tabi.
o zaman duyarsın minnoşun kalp atışını. Her gebede her bebişte aynı olmuyor herşey. kese boyuna bilmemne testine de bakma. karşılaştırma kimseyle. rakamlar farklı oluyor üzülüyorsun. Kendimden biliyorum.
Hepimize sağlıklı bebişler...
Öpüyorummm...

Canım bnm ne guzel soyledın rahatladım cok sukur dedıgın gıbı her gebelık farklıymıs onsallah dıyuca m kuzumun pıtpıtlarını stres yapıp bebegımı uzmk ıstemıorum bnde o en gızel sekılde gelcek zaten😉

Canım bnm ne guzel soyledın rahatladım cok sukur dedıgın gıbı her gebelık farklıymıs onsallah dıyuca m kuzumun pıtpıtlarını stres yapıp bebegımı uzmk ıstemıorum bnde o en gızel sekılde gelcek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…