- 20 Mayıs 2025
- 151
- 115
- 18
- 27
- Konu Sahibi frzenur3456
Niye buradasın ozaman sorununu kendin hallet işte madem niye akıl dileniyosunAkıtmadıgımı kım sana soyledı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye buradasın ozaman sorununu kendin hallet işte madem niye akıl dileniyosunAkıtmadıgımı kım sana soyledı![]()
Kaynanan çok çocuk istiyorsa kendisi doğursaymış.ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu
Eşine ayrı sinir oldum kardeşine de yaptırsın paket yaptırmakla bencilliğin ilgisi ne ya ayrıca kızı ya da erkeği baba belirliyorYani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim
Biliyor musun kaynanam Biliyor erkek belirlediğini ve hala bana laf sokmaya calısıyor kızın olması okadar kotu bıseymıs gıbı algılatıyor bebeğimin istenmeyen torun olmasını kaldıramıyorum ve ilk torun sen duşun yanı ben boyle konuşurlar onlara göstermeyeceğimi belırtım bide dıyor erkek kıyafetleri alacağım ikisi karışık olsun gelecek erkek torunum giyer dıyor ust uste getirirsin sen dıyorEşine ayrı sinir oldum kardeşine de yaptırsın paket yaptırmakla bencilliğin ilgisi ne ya ayrıca kızı ya da erkeği baba belirliyor
Cahil bence onun sıkıntısı kız erkek değil onun sıkıntısı sensin bence seni sevmiyor gibiBiliyor musun kaynanam Biliyor erkek belirlediğini ve hala bana laf sokmaya calısıyor kızın olması okadar kotu bıseymıs gıbı algılatıyor bebeğimin istenmeyen torun olmasını kaldıramıyorum ve ilk torun sen duşun yanı
Hayır kız olmadığını ogrenmeden oncekı davranışı cok farklıydı kız olduğunu duyunca hevesi kactıCahil bence onun sıkıntısı kız erkek değil onun sıkıntısı sensin bence seni sevmiyor gibi
Kızının totosunu yesinler. Bi kız doğurdum, tüm sülale etrafına pervane oldu. Doğunca değişiyo. Ama siz yinede yüz vermeyinHayır kız olmadığını ogrenmeden oncekı davranışı cok farklıydı kız olduğunu duyunca hevesi kactı
Yok bebış cok şanslı onun ıcın herseyi yapabılcek bır anneye sahip bebişime her gun kitap okuyorumBen bebeğe üzüldüm çıkınca geri girmek isteyebilir
Ne tuhaf evladın cinsiyeti olmaz işte cahillik boşver senHayır kız olmadığını ogrenmeden oncekı davranışı cok farklıydı kız olduğunu duyunca hevesi kactı
İnşallaaahhhhh size benzer daha da kudururlarkızımın poposunu yesınlerr bide diyorlar anasına benzer
Katılıyorum size böyleleri sadece kötü yorum yapmak için yazıyorlar kendilerinin hayatı nasıl acaba çok iyi olsa etrafa böyle negatiflik saçmazlar zatenYazdığın tum cevaplara baktım da hep bir laf yetiştirme var herkese laf yetiştirmekten baska isiniz gucunuz yok sanırım gıdın Baska yere negatif enerji dağıtın yok niye 20 yasında hamıle kaldın yok kendini savuncak olgunlukta degılsın yok frantol lobun gelişmemiş sana mı kaldı başkalarını yargılamakbide diyor beter ol ben beddua etmem gider dolasır senı bulur
ne bileceksin bu platformdada gorumcem gıbı bır kısı ile karşılaşacağımı gıt biraz kalbini temızle
Gerçekten bazı insanlar çok tuhaf kız olsa ne erkek olsa ne önemli olan sağlıklı olması benim de kız olacak kaynanam sürekli sana kızına kurban olayım diyor gorumcelerim aynı şekilde herkes cok mutlu onemli olan o sevinci birlikte yasamak gerçekten kaynananla görümcen cok gıcıkmis sende mesafeni koru derim doner konusuna gelirsek kız kardeşine alsın o zaman hamile olan eşinin yediği mı gözünde görünmüş bide bencilsin diyorYani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim