Kız bebek kaynana sorunu

Yani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim
Kocanız da iş yok. Benim de Kv ve kp erkek olsun istemişlerdi. Çocuğu ben doğruyorum ben ne istersem o demiştim eşimde evet bir kız istiyoruz. Erkek torun istiyorsanız eşimin kardeşi var evlendirin onlar yapsın demişti. Hatta onlar soy isim davası çaldılar söylediler falan eşim de dedi ki benim soyadım devam etse ne etmese ne bana bir gereği yok dedi. Şimdi Kv ve kp kızım için her şeyi yaparlar

Yani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner cekmıstı eşimle birlikte yedık eşime dedım yarısını evde yerim şiştim esım de dedi sen bencilsin kardeşim yesin falan Bende dedim ben açım hala kardeşine almak istiyorsan paket yap kaynamalar uğramıştık tabi suratları beş karıştı kız duyunca hıc gelmediler sen istiyordun ztn kimse tebrik bile etmedi bizi sonra esim benim yiceğım donerı kardeşine verdi hersey bunaltı yazmak istedim
Eeee koştur koştur çocuk yapmışsınız bir de bunlara, ne diyelim. Adama bak, hamile karısının yediği dönerin yarısını kardeşine götürüyor.

Ozellikle kadinlarin bu sekilde erkek cocuk diye diretmesi ne kadar yanlis. Kadin kadina bunu yapmasin bari. Onemli olan bebegin saglikli olmasi senin de dusundugun gibi, bosver takma onlari sen. Mesajin basinda zaten kaynanamlar cok cocuk istiyodu dedigin yerde sabir cektim valla, onlar yapsin cok istiyosa, insanlari cocuk diye baskilamak ne kadar ayip, cocuk icin mi evleniyor insanlar

Kendini savunacak olgunlukta değilsin. Of aman ne halt yersen ye beter ol bize ne? Niye konu açıyorsun.
Yazdığın tum cevaplara baktım da hep bir laf yetiştirme var herkese laf yetiştirmekten baska isiniz gucunuz yok sanırım gıdın Baska yere negatif enerji dağıtın yok niye 20 yasında hamıle kaldın yok kendini savuncak olgunlukta degılsın yok frantol lobun gelişmemiş sana mı kaldı başkalarını yargılamak 🤣🤣bide diyor beter ol ben beddua etmem gider dolasır senı bulur 🤣ne bileceksin bu platformdada gorumcem gıbı bır kısı ile karşılaşacağımı gıt biraz kalbini temızle

Kayınvaliden, görümcen neyse de, hamile karısı “açım, sonra yiyeceğim”dediği halde kalan yemeği kız kardeşine götüren pinti ve düşüncesiz kocanla işin zor görünüyor.

Kayınvaliden, görümcen neyse de, hamile karısı “açım, sonra yiyeceğim”dediği halde kalan yemeği kız kardeşine götüren pinti ve düşüncesiz kocanla işin zor görünüyor.
böyle giderse ne olacağı bellı zaten ben kimsenin derdini cekmem şu kısacık hayata

Bi yolunu bul görüşmeyi kes kardeşim bu insanlarla. Cok yıpranırsın hayatın boyunca.

Artan yemeği ancak çekirdek aile içindekiler yer eşin çocuğun görümce ne alaka yahu? Bir de görümceye vermeyi düşünmeyince bencilsin demek çok değişik bir kafa hakikaten. Eşinin ailesinin yanında eşin de baya ilginçmiş.

Cinsiyet meselesine gelince de kız çocuk diye üzülenlerin cahilliğine diyecek söz yok, yorulmaya da gerek yok zaten lafla anlatılabilecek bir boyut değil evlat senin evladın sevincini yaşa gerisini de boşver bence.

Birisinin yarim biraktigi doneri yemek icin gerçekten zor durumda olmak lazim ya. Kardesine alsaymis ya da kendi az yiyeymiste onu gotureymis konuya odaklanamadim

Back
X