haydaa nasıl kendi kendine uyumasına gerek yok yaa anlamadımm.. bu senelerce sürecek bi alışkanlık aklı tam olarak erene kadar. ben ortaokula giderken bile annemle babamla uyuyodum kalkıp kalkıp gece. bn gibi olsun yani. nekadar doğru bu ?? bende eşimden geç yatıom ben gelene kadar o uyumuş oluoo sinir oluorum.. uykumda bilee bu seferr rahat edemiorum ay acaba uzakmı kalıos diee..2 hoş beşe zaman kalmıoo.. akşam 9 sabah 7-9 İnşallah :)))))))))))
bu arada bi dr adı vercem ankarada sana bacım.. o bu işi öneriomuş bi araştırırsın olmazsa. bilgileri toparliim sölücem sana.
selam arkadaşlar benimde bebeğim 53 günlük bir aylıken doktora götürdük doktor bize gece 12 den sabah 7 ye kadar meme verme gece uykusuna alışsın dedi ama yavrum gece 3 4 uyandı bi yarım saat anca dayanabildim vermemek için sonrada 6 7 gibi uyanıyo emip tekrar uyuyo uykusuzluk sorunumuz yok ama doktor bu şekilde yap şimdi alıştırırsan alıştırırsın dedi ama ben dayanamadım ağlamasına daha çok küçük bi kaç gün ağlar sabrediceksiniz dedi ama ben uykuda sıkıntı çekmediğim için dediğini yapmadım bu konuda tam onun dediği gibi bende 4 aylık olmasını bekliycem bu düzen için zaten şuan odasında yatırmıyorum kusuyo boğulur diye korkuyorum sepetinde bizim odada yatıyo bu düzeni 4. ayda oturtmak istiiyorum umarım geç kalmam şimdiden böyle bi uygulama yapan varmı 2, 3 Aylık bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?