Bebeğiniz ultrasonda hafta olarak nasıl ilerledi?

agresifpollyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
1.778
942
53
Ne zaman muayene olsam bebek 3 gün 5 gün önde çıkıyor. Doktor bir problem olmadığını kötü bir anlama gelmediğini söyledi. Ama bugün de gittim yine 4 gün önde dendi. yani 16 haftalık olması gereken bebeğim şuan 18+3 görünüyor. İnternette diyabetten olabileceği yazıyor ama şekerime de baktırdım, sınırda çıkıyor doktor ona da gebelikte normal dedi. Olumsuz düşünmek istemiyorum, bir yandan da şaşırıyorum bebek nasıl sürekli öne gidiyor diye. neredeyse son adet tarihimde gebe kalmışım gibi olacak😂 sizin nasıldı? herkeste böyle tarihler tutmuyoduysa telaş etmeyeceğim

off 4-5 gün ne demek ya insanın her yeri ağrır kasılmaktan🥺 bir yanım doğumu çok da merak ediyor yaşamak istiyorum yani çünkü kendimi bildim bileli kabızlık problemim var ıkınmak konusunda artık master yaptım özür dileyerek😂 düşüklerimi de evde yaptım hep. özellikle biri üç aylıktı o baya sancılı geçmişti ama ıkınarak kısa zamanda atmıştım o ağrıyı. hastaneye gittiğimde doğum sancısıyla benzer olduğu söylenmişti doktor tabii ki bi doğum sancısı olamaz yine ama o yüzden altından kolay kalkarmışım gibi geliyordu normalde senin tecrüben benim gözümü biraz korkuttu:))
Korkma ya ben heralde sureci erken hissedenlerdenim ve günüm dolmuştu. Acikligim varmis ama düzensiz sancilarim vardi. Muayene esnasında öğrendim 2 cm aciklik diye. Daha sonra o muayene bende sancilari başlattı. Bir ara duzenli geliyordu ama 10 dk da birdi sonra birden kaçtı gitti 😀 1 saatte bir olmaya basladi 40 dk bir olmaya basladi.
Doktora gitmesem belki çok geç öğrenecektim hemen hastaneye gidince yatış yapıp sureci hizlandiracaklardi. Kim bilir.🤷‍♀️
Benim oğlan gunu geçti keyfi yetmedi gelmeye 2 gune bir nts girmek zorundaydim

benimki de gece geliyor doğunca gece uyumayacaklar deniyor ama hadi bakalım göreceğiz hadi benim bir tane sizin iki tane bir de varlıklarına çok şükür tabii ama😂😂 biri uyanınca diğerini de uyandırır😂😂😂 bence çocuklukları çok güzel geçecek onlar için düşünsenize sizden bir adet daha var süresiz koşulsuz bir arkadaş😂🩵🩵
Aynen azcık büyüdüler mi oyun arkadaşı olunca beni unutabilirler evde 🤣

ay ne diyosunuz ya o kadar fark ediyor mu.. o zaman hiç ciddiye almayayım ben bu durumu sat neyse ona göre ilerleyeyim. her ileride dediklerinde ben takvimi güncelliyorum çünkü hiç değişmeyeyim madem sormayayım da
Sadece şöyle bir durum oluyor ilk haftalarda 8 9 hafta gibi doktorunuz bebeğinizin gelişimine göre sat'ı değiştirdiyse genelde doktorun değiştirdiği sat'a göre uyumlu gidiyor erken döllenme geç döllenme ya da bebeğin iriliğinden kaynaklı buna doktor karar veriyor, yani size 3 gün ilerde 5 gün geride dediklerinde güncelleme yapmanıza gerek yok siz de göreceksiniz bebek büyüdükçe yeri daralacak daraldıkça ölçüm almak zorlaşacak doğumunuz yaklaştıkça bazı haftalarda gittiğinizde ölçümler arasında doğru düzgün fark bile olmayacak

Back
X