Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_eczaneci_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
24
2
86
Denizli
merhabalar,ben kasım annesiyim,yani bu yöntem denendi kızlar,benden öncede 4-5 arkadaşım denedi hepsi olumlu sonuç,,bebek doğar doğmaz midesine anne sütü gitmeden 1 çay kaşığı nar suyu içirin,gaz probleminiz olmasın,,,

canım benim bebeğim temmuzda doğacak o zaman narı nasıl bulucam ama eğer bulursam deneyeceğim.çok sağol canım paylaşım için

doğar doğmaz ne tepki verir bilmem ama ben doğduktan 2,5 ay sonra vermiştim.iki gün resmen anam ağladı.mahvoldu kuzucukkk.bizde aşırı gazlı bi bebektik.şimdi cok şükür rahatladık biraz biraz.

kızlar ben 12 marttta doğum yaptım doğar doğmaz nar tanesini bebişimin ağzına sıktık ne gaz ne birşey denedim oldu kızlar hepiniz yapın bence süper sonuç veriyo bebeğim kendi kendine daha emerken gaz çıkarıyo hiç uğraşmıyorum mutlaka yapın:ecrin_bebek:

bende temmuzda doğum yapacağım kısmetse denemeyi cok isterim sağolun paylaşım için hanımlar ..

kızlar yaa aslında mantıklı geliyor bana belki doğrudur bu yöntem ama minicik bir bebek acaba zararı olurmu nar suyunun ? sadece merak ettiğim için soruyorum ,yani bende düşünüyorum nar suynu bebeğe ama içim yinede tedirgin bişey olursa diye?

bende ağustosta doğum yapıcam peki kızlar tatlı narmı ekşi narmı farkeder mi?bende denemeyi düşünüyorum :CüvCüv:

:uhm:
kızlar ben 12 marttta doğum yaptım doğar doğmaz nar tanesini bebişimin ağzına sıktık ne gaz ne birşey denedim oldu kızlar hepiniz yapın bence süper sonuç veriyo bebeğim kendi kendine daha emerken gaz çıkarıyo hiç uğraşmıyorum mutlaka yapın:ecrin_bebek:

selam hemşerim gerçekten işe yarıyomu ağlamıyomu bebek hadi onuda geçtim nasıl aklınızda kaldı ee doktorlar hemşireler bişey demedimi

ben kabul etsem doğumda etrafımda onca kişi kabul eder mi? kafayı yediğimi düşünürler...
hele ki sezeryanda kalkamayacağım için mecbur birilerinden rica etmem lazım.. sonra olsa hadi yaparım ama siz anne sütünden önce diyorsunuz.. zor..........

yok hayatım yaa ne doktor ne hemşire bişi demedi ne dicek görmez bile onlar annemlere gösterirlerken bebişi onlar sıkmışlar ağzına bnm bebiş şapır şupur içmiş bayıldı diyo annem vallahi gaz sorunumuz olmadığından ağlamıoda sessiz bi bebek yatırıyorum kendi kendine uyuyo maaşallah diyeyim hiç eziyeti yok yaa doğduğundan beri sayılıdır ağlaması gazı olsa ağlar vallahi bnce nardan dolayı böyle mutlaka yapın ablamada söylemiştim o iki yıl önce doğum yaptı ciddiye almadı ama bebeği kolikli doğdu bir yaşına kadar ağladı ya ne eziyet çekti şimdi keşke yapsaymışım diyo bnmkini görünce deneyin bak farkı göreceksinis nar sonuçta ne zararı olabilirki aksine faydası var bncehihoyyyt

%100 doğal yazan meyve sularından olsa olurmu acaba????????????????nar suyu diye ya

arkadaşım %100 doğal meyvesuyu diye bişey yok üzerinde yazsa dahi inanma ,onun yerine nar alıp dondurucuya at daha çok işe yarar. Bende hayırlısıyla 22 günsonra sezeryen olucam. Ama kafama takılan şey eğer bu işe yarıyosa neden kimse bunu bilmiyordu ben yinede denicem en azından nar faydalı bir meyve zararı olmaz diye düşünüyorum. Konuyu başlatan arkadaşım biraz daha bilgi verirse seviniriz.

kızlar peki nasıl yapıcaksınız suyunu sıkıp dondurucuya mı atıcaksınız yoksa direk narımı dondurucuya atıcaksınz

arkadaşım %100 doğal meyvesuyu diye bişey yok üzerinde yazsa dahi inanma ,onun yerine nar alıp dondurucuya at daha çok işe yarar. Bende hayırlısıyla 22 günsonra sezeryen olucam. Ama kafama takılan şey eğer bu işe yarıyosa neden kimse bunu bilmiyordu ben yinede denicem en azından nar faydalı bir meyve zararı olmaz diye düşünüyorum. Konuyu başlatan arkadaşım biraz daha bilgi verirse seviniriz.

yaa bilgisi olanlar daha detaylı anlatırsa seviniriz.. bunu yapmak sorun değil bende düşünürüm ama tek kafama takılan şey minicik bir bebeğe o nar suyu gaz problemine iyi gelebilir ama baka bir sorun yaratırmı yani zararı olurmu ki kafama takılıyor yaa kıyamam bebeğe .. şimdiye kadar kimseden duymamıştım bende

ilk defa duydum böyle bişeyi ama bana mantıklı gelmedi herkesin görüşü ayrı tabi doğar doğmaz bence olcak iş değil. bebek zaten kolikse kendini de yırtsan nafile tamamen bebekle alakalı bi durum. oğlum 4. ayın içinde gazla ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadık :nazar:

Back
X