Teşekkür ederim özlemcim mesajını yeni okudum.Ameliyat epidural anestezi ile oldu fakat ben yarınsında hissetim panik oldum ve biraz da acı çektim ama bebeğim doğduğunu gördüm daha sonra tekrar uyuşturdular en azından dikişi hissetmedim.Ben ZEKAİ TAHİRDE oldum o nedenle serdar beyi sadece ameliyat sırasında gördüm daha sonra da odama geldi o kadar.Yalnız bişey farkettim ameliyat sonrasında dikişlerim gelişigüzel dikilmiş yani bilmiyorum iz kalacak gibi görünüyor.Bide sağ tarafımda çok ağrı oluyor Onun dışında bi sorun görünmüyor şimdilik tabiki , epidural ağrıyı en aza indiriyor genel anestesiden çok daha iyi. Süt sorunumuz ilk 3-4 gün oldu ama şu anda bi sorun yok çok şükür.Sanırım sen sezeryen olmuşsundur yinede merak ettim nasıl geçti bilgi verirsen sevinirim umarım sorunsuz atlatmışsındır.[/QUOT
canım baya zor olmuştur senin için tekrar büyük geçmiş olsun. ben hala evde koyun gibi bekliyorum valla. yarın arıycam serdar beyi ya pazar yada pazartesi alıcak sezaryene, henüz olmadım. ben de epidural yaptırcam umarım bişey hissetmem diye dua ediyorum çünki biliyorum bazı bünyelere fazla etki etmiyo epidural. yine de hayırlısı olsun diyorum tekrar :) sana mesaj atarım ben doğumdan sonra ne olup bittiğini, bebişinle sana huzurlu,mutlu sağlıklı günler diliyorum, verdiğin bilgiler için de çok sağol arkadaşım..