Doğuma Hazırlık Bebeğinizde gaz sorunu olmasın istiyorsanız,doğar doğmaz bunu yapın!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa ben çok gazlıyım kesin kızımda gazlı olur mutlaka denemem lazım inş. faydası olur bende adaçayı yagını bebegin topuklarına ve gobek çevresine sürmenin gazı aldıgını duydum

buraya yazmıştım sonucu yazarım diye... 25 ekimde doğum yaptım..

vee doğar doğmaz annem 3 tane narı ağzına sıkmış oğluumun ben daha odaya gelmeden..
maşallah gaz sorunu nedir bilmiyoruz :nazar: kendisi çıkarıyor hem alttan hem üstten..

şiddetle tavsiye ediyorum yani..

buraya yazmıştım sonucu yazarım diye... 25 ekimde doğum yaptım..

vee doğar doğmaz annem 3 tane narı ağzına sıkmış oğluumun ben daha odaya gelmeden..
maşallah gaz sorunu nedir bilmiyoruz :nazar: kendisi çıkarıyor hem alttan hem üstten..

şiddetle tavsiye ediyorum yani..

aman maşallah darısı bşımıza inşallah..
demekki işe yarıyor denemek lazım

bende denedim,doğardaoğmaz 1 çay kaşığı narsuyunu içirdim.Ama bebeğim çok gazlı buna rağmen,mide gazını çıkarmakta sorun çekmiyoruz ama bağırsak gazı feci yani.Belki nar suyu olmasaydı dahada beter olurdu ama beklediğim kadar etkili olmadı bebeğimde malesef

üzgünüm ama hiçbir faydasını görmedim. gaz nedeni ile daha sonradan kullandığım ilaçların tümüne bakınca nar meselesi komik bile gelmeye başladı ...

Arkadaşlar narsuyu falan bunları geçin yeni doğmuş bebeğe ilk 6 ay su dahi verilmez sütten başka bunlar yanlış ama elma yağını duydum karnına masaj yaparak sürüyorsunuz

daha önce okumuştum ve bi akrabamıza söyledim denedi. ufaklığın çok şükür gaz sorunu olmadı, daha karnı doyarken kendi kendine çıkarıveriyor. bende yapacağım doğum için son günleri sayıyoruz da.

ben de buzluğa attım narı bakalım uyguladığımda size de haber vericem ama olumlu sonuçlar alan çok okuduğum kadarıyla. 1-2 tane nar tanesi suyundan hiç bişi olmaz bence. bardak bardak içircek halimiz yok. zaten sorasında süt vericez inş bi zararı olmaz inşş

kızlar bende bir zararı olmayacağını düşünüyorum,
yapın yararını gören diyen var ama işime yaramadı diyen yok...
ben yapıcam aklıma yattı, nar maden suyu gibi değil ki...
hemde bardak bardak değil 3-4 damladan birşey çıkacağını düşünmüyorum...

AARKADAŞLAR MErhaba dr.ENDER SARAÇ A sordum ben önermediğini söyledi ama bilemiyorum kullanıp kullanmamakta kararsızım...

arkadaşlar bende bir tavsiyede bulunayım bebeğinizi doğar doğmaz yani içinizden çıktığı gibi koynunuzu yatırın göğsünüze versin doktorunuz hem arasnızdaki sevgi bağı artıyor hemde annenim tenindeki yararlı bakteriler bebeğe geçerek bağırsak sistemini düzenliyor ve kuvvetlendiriyormuş
dr hakan çokerin sitesinde okumuştum bunu
benim doktorumda kızımı doğduğu gibi çıplak göğsüme yatırdı hem doya doya sevdik eşimle hemde bu sayede hiç gaz sorunu yaşamadık:))))

arkadaşlar bende bir tavsiyede bulunayım bebeğinizi doğar doğmaz yani içinizden çıktığı gibi koynunuzu yatırın göğsünüze versin doktorunuz hem arasnızdaki sevgi bağı artıyor hemde annenim tenindeki yararlı bakteriler bebeğe geçerek bağırsak sistemini düzenliyor ve kuvvetlendiriyormuş
dr hakan çokerin sitesinde okumuştum bunu
benim doktorumda kızımı doğduğu gibi çıplak göğsüme yatırdı hem doya doya sevdik eşimle hemde bu sayede hiç gaz sorunu yaşamadık:))))
o halde kanlı filan olmuyor mu bebek?

o halde kanlı filan olmuyor mu bebek?

evet bebek biraz kanlı oluyor ama o anki sevinçle insanın gözü kan falan görmüyor
öyle nuhteşem bir anki o,tarih edilemez bir duygu benim bebeğimi doğduğu gibi göğsüme yatırmıştı doktorum sıcacıktı pamuk gibiydi yumuk yumuk gözlerini dikmiş bana bakışını hala unutamıyorum

allahım o duyguyu ıyı bılırım pamuk gıbı oluyorlar bebişler:) 2. bebişime hamileyim az kaldı doguma 6 haftam kaldı.bende ılk bebısıme dogar dogmazmaden suyu ıcırmıstım 1 cay kaşıgı kadar azar azar mıdesını yakmadan..onunda faydası cok oldu akrabam ebe o önermıstı.ama nar suyunu yenıduydum sımdı nar suyumu maden suyumu cıdden karıstırdım

bende ilk bebeğimden çektim..şimdi kasım başında doğumum olacak nar suyu vermek istiyorum,sonuçta gazlı olacaksa oluyor ama ya nar suyu işe yararsa ve gazımız olmazsa ohh süper..sonuçta benim doğum yaptığım sırada 14 aylık bir oğlum olcak..

ben de ekimde doğum yapıcam ve eşime sordum eşim doktor.önce sesini çıkarmadı ama boşver dedi alerjik reaksiyon gelişebilir dedi ama böööyle aklım karışık yani.ki ben normalde çok karşıyımdır böyle şeylere ikizlerime ilk 5 ay anne sütü ve mama ve ve sudan başka ( mama ve su mecburen) hiç birşey vermemiştim.fakat bunda aklım karıştı.bi de ekim sonu gibi narlar çıkıyor mu acep

Back
X