Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bebeğim dört aylık şu an ve çevremde bir kaç büyüğüm su ver dedi bende altı ay yalnız anne sütü diye birşey vermiyorum sütüm yetiyi cok şükür siz verdiniz mi miktarı günlük ne kadar olmalı
Bnde uc aylikken bi tatli kasigi kadar eskiden canim digar dogmaz su verdirirlermis sakincasi yokArkadaşlar bebeğim dört aylık şu an ve çevremde bir kaç büyüğüm su ver dedi bende altı ay yalnız anne sütü diye birşey vermiyorum sütüm yetiyi cok şükür siz verdiniz mi miktarı günlük ne kadar olmalı
dört ay, zaten katı gıdaya da başlamanız gerekiyor, bir kaç kaşık suyla başlarsınız. su kaynatılınca minerallerini kaybediyor diye biliyorum. Hayat bebek suyu kullanmıştık ilk zamanlarArkadaşlar bebeğim dört aylık şu an ve çevremde bir kaç büyüğüm su ver dedi bende altı ay yalnız anne sütü diye birşey vermiyorum sütüm yetiyi cok şükür siz verdiniz mi miktarı günlük ne kadar olmalı
dört ay, zaten katı gıdaya da başlamanız gerekiyor, bir kaç kaşık suyla başlarsınız. su kaynatılınca minerallerini kaybediyor diye biliyorum. Hayat bebek suyu kullanmıştık ilk zamanlar
Canım 4 ayın sonunda katı gıda alıştırmalık zaten doyumluk değil. Kabak, yoğurt, elma gibi sindirimi kolay gıdalarla başlanıyordu galiba.yumurtanın sarısının 1/4 gibi düşün yani ne kadar az. Yani bebişi doyurma gibi bir amacı yok, sadece yeni tatları tanıtmak, yutma çiğneme gibi refleksleri geliştirmek için.Doktorum gelişimi gayet iyi anne sütüne devam dedi o yüzden katı gıda almıyoruz henüz altı aydan sonra başlicaz
Yok canım niye reddetsin onun için tadı kıvamı sıcaklığı istediği gibi olan tek sey annesinin sütüPeki memeyi reddetme gibi bi durum olur mu yeni tatlar aldıkça ilk anneliğimde korkuyorum o yüzden