Yuhh yaa o da bir alemmiş. Adım betül bu zamana kadar hiç erkek ismi gibi diyenini duymadım. :):)Benim yakinpederim (betul)ismine erkek ismi gibi demişti ama vazgeçemedik koyucaz
Yuhh yaa o da bir alemmiş. Adım betül bu zamana kadar hiç erkek ismi gibi diyenini duymadım. :):)
Anlamıda çok güzel Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin bekleyen tüm anneleriin içinde bizlerle inşallah...Hahaha ay ne biliyim Behlül geldi heralde aklına Betül ismine bayıldım eşimle inşallah koyucaz
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklariz aslında herkes bir öneride bulundu ama eşimle.ikimiz seçtik en iyisi böylesi adı gibi olsun kizimsa insallahAnlamıda çok güzel Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin bekleyen tüm anneleriin içinde bizlerle inşallah...
Sorsan kayınbabana behlülden başka çağrışım yapacak erkek ismi bulamaz
En güzelni yaparsın. Ağızları açılınca isim beğenmezler ama gel gör ki senn çektiğin evlat özlemini yaşadığın acıları anlamazlar...şuan hamile değilim ama 4 gebelik geçirdim daha çocuk doguma bile yaklaşmadan isim olay olmuştu. hani biz koyalım demiyorlar tabi de ben bunu istiyorum dediğimde öyle isim mi olur gibi yaklaşımlar vardı. öyle sinirim bozuluyordu ki kırmayım diye birşey demiyordum. maalesef ağzımı açınca kapatmam çok zor oluyor sakin kalmak adına sizler neler yapıyorsunuz diye merak ettim.biz torun müjdesini direk isimle veriyorduk ve öyle tepki alınca inanılmaz kırılıyordum. zaten kaybediyorum yavrularımı niye kırarlar ki insanı.çok terbiyesizce saygısızca değil mi bu? o ne ya gibi bir tepki öyle isim mi olur gibi.... inanılmaz canım sıkılıyordu karışmalarından ziyada yaklaşım tarzı beni kırıyordu. şuan yeniden gebelik düşünüyorum isim vermeyi bırak hamile olduğumu bile en az 6 ay söylemeyeceğim.
Size ne demek olurdukızlar merhaba; yeni doğum yapacaksınız diyelim bebeğinize koyacağınız isme eşinizle birlikte karar verdiniz ve kayın valide kayın peder görümce elti kayınbirader bebeğiniz adını söylediğinizde '' o ne biçim isim, o ne ya öyle vs...'' gibi tepkiler aldınız. tavrınız ne olur buna karşılık nasıl bir yaklaşım ve cevabınız olur?
Seniki güzel taktikmişBen mesela , onlara fikirlerini sormamak adına aman kaynananjn adını falan koy derler diye henüz adı bile hazır değil diyorum.
Doğunca netleşecek diyorum çünkü onlara büyük sürprizim vaar :):):)
Heee hemde kendi adımı koycam kriz geçirtcem onlaraSeniki güzel taktikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?