Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gorumcem soyledigimiz bircok isme hep bir kusur bulup burun kivirdi falan, kendi de birkac isim verdi. Sonuc olarak kizimiza eşimle istedigimiz ismi verecegiz. Boyle insanlara tepki vermeye gerek yok bence dinle dinle geç polemige girmeye degmez
Yeni bebegi olacak insanlar hevesle şu isim bu isim diye bizimle paylastiklarinda burun kivirir gibi davranmak yerine, eger isim kötü bir anlam iceriyorsa sadece onu belirtmeliyiz diye dusunuyorum.
Eşimin ailesi sormadan bircok isim fikri veriyor zaten, en sonunda ayy hic bir isim begenemiyorum kendi ismimi koyucam ay yok yok annemin ismini de koyabilirim dedigimde yuzlerindeki ifade de gorulmeye deger oluyor herseye burun kiviran, alttan alttan kendi istedikleri isimler koyulsun istenen kisilere az bile yapiyorum bence.. deneyin ben cok egleniyorum :)
kızlar merhaba; yeni doğum yapacaksınız diyelim bebeğinize koyacağınız isme eşinizle birlikte karar verdiniz ve kayın valide kayın peder görümce elti kayınbirader bebeğiniz adını söylediğinizde '' o ne biçim isim, o ne ya öyle vs...'' gibi tepkiler aldınız. tavrınız ne olur buna karşılık nasıl bir yaklaşım ve cevabınız olur?
konuyu açarken hamile değildim. Şuan 11 . haftamdayım bebeğin cinsiyetini belirledikleri yetmiyormuş gibi birde isim koydular :) şaka gibi dimi.... ben o ismi koymayacağım benim çocuğumun adı hazır dedim.. sen ne koyarsan koy ben ona ahmet dedim demesin mi babannesi? ayyyyyyyyyyyyyyyyyy...... eşimde boşver 90 yaşında kadınlamı kavga edicez diyor demesine de çocuğun daha cinsiyeti yok ortada adı ne ise o ya başka bir isimle seslenmek nedir ya...
evet aynen öylelermiş... sinirlerimi bozmak istemiyorum.. artık çok uzun boylu olmaya başladı bu muhabbet... 10 kafadan on ses çıkıyor... oturunda bir sağlıklı doğsun diye dua edin adını annesi babası koyar zaten ama yok anlamıyorlar... çok irite oluyorum artık bende.. resmen soğuyorum insanlardan.