Kesinlikle isim koymak annenin hakkı diye düşünüyorum ve annenin içine sönmeyen bir isim zorla konulmamali hakka girilir.Benim ilk oğluma koyuldu!
Koydum demiyorum söz hükmüm yoktu!
Sırf koyamasın diye maddi gereksinimler istedim isim analık hakkıdır, bunları yap koy diye.
Yaptı adam ve koydu
Hala öbür dünyada alacağım var, affetmem.
Evlatlarım böyle bir saçmalık yaparsa evlatlıktan dahi reddederim.
Nedir bu isim manyaklığı ya, sanırsın İstanbul’u fetheden Mehmet de, alt soya imparatorluk bırakacak!
Aynen siz gibi düşünüyorum bence babanın bile hakkı olmamalıÇok tuhaflar gerçekten, gereksiz bir ego.. Ne demek kp ismi konulsun diye baskı yapmak, konulmadığında da tavır almak...
İstemediğim birşeyi büyüklerin ruhu okşansın diye asla yapmam.
Bir de neden yani kp ya da kv ismi? Niye kadının annesi ya da babasının adı konulsun denilmiyor hiçbir zaman?? Cinsiyetçi yaklaşım, erkek üstünlüğünü ön plana çıkarma yatıyor altında.
Kadın kim ki? Doğursun başka bişeye karışmasın, karışınca da en hassas dönemlerini kendini bilmez ve daha büyüyememiş büyüklerin çocukça hareketleriyle uğraşarak geçirsin. Yok öyle bir dünya! Böyle yapanları evimden kovmaya kadar götürebilirim işi. Lohusayım ben, anayım ben ana
Hamilelik dönemi,doğum, doğum sonrası fiziksel ve ruhsal tüm zorluğu,eziyeti kadın çektiği için çocuğun isminin konulmasında babaya bile tam anlamıyla son sözü bırakmayı doğru bulmuyorken kp, kv, amca ve türevleri gitsin kumda oynasın.
Ne münasebet eskide kaldı onlar esinizin ismi dedesinin ismimi kendi koymusmu kp ismini çok sinir oliyrm böylelerine bence yüz verme sonra dogurdugun bütün çocuklara isim koyma hadsizligine ulasiyorladKızlar benim yakın bı zamanda bebeğim oldu erkek, eşimin ailesi yanında isim konusu açılırdı ama fikir yurutmezlerdi bebeğim olduktan sonra biz istediğimiz ismi koyduk. eşimin ailesi şimdi bana tavır göstermeye başladı kp' in ismini koymadım diye. Kv' dem siz ne isim koyarsanız koyun ben eşimin ismini soylucem bebeğe diyorsiz ne yapardınız kirilmasinlar diye koymak mi gerekirdi yani kp'in ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?