Bebeğinize özel...süslü annelere :)

karamela8785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
383
7
68
arkadaşlar geçen hafta arkadaşım doğum yaptı.şerbet takımı yaptırmış 12 bardak,1 sürahi,1 tepsi ama nasıl güzel anlatamam...birde içinde küçük sandık oluyormuş ,şerbeti içenler isterse hediyesini içine atıyormuş.yada kagıt kalem koyuluyormuş yanına içine misafirler bebek için iyi dileklerini yazıyormuş.çocugunuz buyudugu zaman kutuyu açıp okuyabiliyor.çok ilginç geldi banai.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın serbet takımının resmi boyle bişey. ilk defa gördüm paylaşmak istedim sizlerle
Eki Görüntüle 450637
BENDE KIZIMA ÖZEL (KASIMDA DOĞACAK AMA ) ŞİMDİDEN SİPARİŞ VERDİM AMA BEN ÇAY BARDAGI ŞEKLİNDE WERDİM :) SAGLIKLA DOĞAR İNŞALLAH BUNLARI GÜZEL GUNLERDE KULLANMAK NASİP OLUR...FİYATIDA ÇOK UYGUN BENİMKİ; 6 BARDAK-1 SÜRAHİ-1 TEPSİ-1 SANDIK 30 TL. ARKADAŞIMINKİ 12 BARDAK,1 SÜRAHİ,1TEPSİ,1SANDIK 45 TL

çok hoşmuş gerçekten
Alalh iyi günler de kullanmayı nasip etsin
benim daha çok var düşünebilirim gayet hoş
ama 6 bardak az değil mi
ya o anda 6dan fazla kişi glirse

çok hoşmuş gerçekten
Alalh iyi günler de kullanmayı nasip etsin
benim daha çok var düşünebilirim gayet hoş
ama 6 bardak az değil mi
ya o anda 6dan fazla kişi glirse

amiiin inşallah sizinde...6dan fazla kişiyi kabul etmeyeceğiz ozaman arkadaşımın fazla akrabası falan yok birde mevlüt yapmadı evine gelende çok olmadığı için ona yetmiş. ama bizimkiler biraz kalabalık, bende onu düşünerek 12lisini aldım. istege gore arttılıyor,özel sipariş üzerine yapılıyor.her bardak için 2tl alıyorlar.bende 20 bardak yaptırdım.hemde bebeğim sağlıkla doğarsa inşallah doğumgününde falanda kullanırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…