• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinize yürüteç kullandınız mı?

Kız tahmin ettiğim komşuysa eğer 1 yaşında bebeği var Allah var ağladığını duymadım sanırım ona göre ben ağlatıyorum bebeğimi her bebeğin farklı olduğunu anlayamıyor insanlar malesef günahını almayayım tabi ama hal hareketlerinden o olduğunu düşünüyorum
Evet mizaç farkı var

Yani aslında derdim benim kucağımda olmadanda keyif alabileceği birşeyler bulmak yoksa fazla koymak bencede yanlış olur kesinlikle

Ben almıştım ama bakıcı vardı evde bakıcıya hediye geldi biz kullanmıyoruz dedim o bütün gün oturtmasın diye.
Arada sırada yarım saat koyuyordum yerlerde çok sürünüyor diye.
Bol bol yere bırakmanız lazım ama durmuyormuş o sıkıntı. Zamanla emekler bırakabilseniz

Ben almıştım ama bakıcı vardı evde bakıcıya hediye geldi biz kullanmıyoruz dedim o bütün gün oturtmasın diye.
Arada sırada yarım saat koyuyordum yerlerde çok sürünüyor diye.
Bol bol yere bırakmanız lazım ama durmuyormuş o sıkıntı. Zamanla emekler bırakabilseniz
Evet biraz yerde karın üstü alışsa emekleyecekte sanki diken var altında gibi

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık çok hareketli ama emekleyemedi henüz kucaktan da inmek istemiyor kafamın üstünde tepiniyor sizce yürüteç kullanmalımıyım birçok yorum var bununla ilgili yürümeyi geciktirir veya bacaklar için sağlıksız gibi siz ne düşünüyosunuz ?
Yurume arkadasi aldik 12 aylikken ilk adimlari attı. Yurutec hic dusunmedik. Eger cok kalmayacaksa bence bir sakincasi yok yurutecinde.

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık çok hareketli ama emekleyemedi henüz kucaktan da inmek istemiyor kafamın üstünde tepiniyor sizce yürüteç kullanmalımıyım birçok yorum var bununla ilgili yürümeyi geciktirir veya bacaklar için sağlıksız gibi siz ne düşünüyosunuz ?
Yurume arkadasi aldik 12 aylikken ilk adimlari attı. Yurutec hic dusunmedik. Eger cok kalmayacaksa bence bir sakincasi yok yurutecinde.

Evet aldım onuda sevimli köpekçik olandan ama şimdilik pek yüzüne bakmıyor daha erken tabi

Back
X