Bebeğinizi dışarı çıkarıyor musunuz?

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
bebişlelrle dısarı cıkıuyomusunuz arabasız ben hasta edıcem dıye ihtiyaç durumlarında bile cıkamıyorum hava soguk dıye acaba hastalanırmı siz nasıl yapıyosunuz

ben büyük kızımı 40 dan sonra hergün parka dolastirmaya cıkartıyordum. Mirayi ama daha 2-3 kere cıkartım. Oturdugum yerde cok rüzgar var. Benim bile kulaklarima agri giriyor bide bu soguklar cok soguk bu aralar. Ben acıkcası cıkartmiyorum. Alisveris merkezlerinede götürmiyorum.

bugünlerde buraları bile soğuk o yüZden çıkarmıyorum hatta kendim de çıkamıyorum kuaföre gitmem laZım aslında

cnm hava karlı olmadıgı surece cıkarıyorum ben alıssın her turlu havaya cunku hıc arabayla gıtmıyotum bı yerede bıldıgın vesaıtler yanı metrobus otobus metro mecburı kaldıgımda taksı bebısımde alıstı ses cıkarmıyo uyuyo kucagımda bence cıkarın yanı bol bol

bizde çıkmıyoruz zaten bu karda çıkmam mümkün değil çok dik bi bayırda evimiz ve yerler buz

yağmur yağmıyorsa mutluka çıkıyoruz biz... hatta 4. katta oturuyorum bir de :))

bencede cıkmalı cocuk oturdugunuz yerın hava sartlarına alısmalı cıkartmamazlık yaparsanız evın havasına alısır sonra hep hasta

ben cocugum daha 3 gunluktu cıkardım..avrupada herkes cıkarır..cunku cocuk alıssın..tr ye geldım herkes dedı soguk bılmem ne dınlemedım kımseyı ..cocugun temız havaya ıhtıyacı var....evdeyken bıle ben ıcerıyı havalandırıyorum..soguk olsa bıle.

bende valla cıkartdım bı haftalıktı hastaneye cıktık ondan donrada hıc gırmedık nerdeyse cocuk ne kadar eve kapalı olursa o kadar cok hastalanıyo bence burda sokakta cıngene cocuklarına bakıyoruz cocuklar yalın ayak hıc bısılerı yok kırk kat gıyenler hep hasta nasıl alıstırırsan ole gıdermıs bende alıstırmıyorum korunmaya cocugumu ve hastalanmadı sımdıye kadar nazar deymesınde

biz maşallah hiç hasta olmadık daha... ve ben çok aşırıda giydirmiyorum

bende aynen valla gıydırmedıgım ıcın sureklı uyarıyo bırılerı ama sallamıyorum valla gıydırılenler daha cok hasta gozum goruyo yanı

bende çıkartıyorumm bzde bu araalar pek gezinti oldukk korsan taksilerr arkadaşlar saolsunnn...

valla ben taksıye bıle bınmıyorum dusun yanı burdan anneme 2 vesaıt 1 saat suruyo ve ben gıdıyorum onla hıcte ses etmıyo alıstı uyukluyo kucagımda ınsanların suratını ızlıyo taksılere para dagıtamam valla cocuguma harcarım o parayı daha ıyı yarın yıne gıdıcez mesela pazartesı donerız artık eve

Ben de çıkarıyorum. Hava soğuk olsa bile hiç farketmiyor. Sıkıca giydiriyorum , hiçbiryere götüremesem bile her gün 15 dk mahallede tur atıyorum onunla yine de çıkarıyorum. Havası değişiyor çocuğun öyle iyi geliyor ki..

sokağa çıkarmıyorum ben, hem soğuk hem zaten kendimiz de öyle pek çıkmayız, ama arabayla ev gezmesi, alışveriş merkezi gibi yerlere götürüyorum artık, ne yapayım kendim de sıkılıyorum, benim de biraz değişikliğe ihtiyacım var.

ben haftada bir gün cıkıyorum onda da burnumdan geliyor valla. bizim kız montu giydirirken aglamaya başlıyor bir daha da susmuyor maalesef. uykusu geliyor ve başka yerde en fazla yarım saat uyuyor uykusunu alamadıgı için de durmadan ağlıyor. biz de koşa koşa eve geliyoruz

Back
X