Bebeğinizi dışarı çıkarıyor musunuz?

yaa ben hiç bi yere çıkmıyorum en son yasemine gitmiştim veee dora yaklaşık 1 haftadırr paso öksürüyoo sadece drdan dra çıkıyoruz evden bende çok bunaldım dorada ama elimizde değil eşim annesini dinleyip bana bahara kadar dışarı çıkmayı yasakladı anneme bnile gidemiyorum ya :oklava:

dün cocuklari alip parka gittim. rüzgardan donduk. büyük kızım bile 10 dk sonra ben oynamak istemiyorum artik dedi ve eve döndük. Bugünde yagmurlu

yağmurlu olmasına rağmen bugün gezmeye gittik. Hafta sonları hep çıkarıyoruz oğlumu ki onada çok iyi geliyor. bebeğim 2 aylıkken uçak yolculuğu bile yaptı. ne kadar esirgersek o kadar hasta olur bence bebişler.....

benim oglum 20gunluk oldu ve bir ciktik o cikis :) hafta ici esimle degil ablalarimla arkadaslarimla takildim hafta sonuda esim gezdirdi bizi hep...cocuk yokkende evde pek durmayan bir ciftdik simdide oyleyiz gezmeyi cok seviyoruz zemuszemus

birkaç haftadır izmir biraz soğuktu, çıkamadık. ama onun öncesinde her hafta sonu muhakkak dışarıdaydık.. henüz alışveriş merkezine götürmedim kızımı, kapalı alandan ziyade açık havayı tercih ediyoruz şimdilik mümkün mertebe. artık yavaş yavaş hafta içi de çıkartmayı düşünüyorum. temiz hava iyi geliyor zeynep ece' ye. mışıl mışıl uyuyor kuzum. diyeceğim o ki, aşırı rüzgar ve yağış yoksa biz sıkıca giyinir, arabamızın rüzgarlığını örter ve çıkarız yerimseniben

kızlar tavsiyem çıkarın bebişleri dışarı , ben yapamıyorum tekim ve iki çocukla dışarı çıkamıyorum :((( oğlumda hep dışarıdaydım sarar sarmalardım bi tur atıp gelirdik şimdi kızım çok şansız bu konuda eve hapis olduk resmen evci oldu oda dışarı çıkınca başlıyor yaygara eve gelince gülücükler atıyorr biraz büyüsün inşş atlatır bu huyunu yoksa dışarı çıkmak tam bi işkenceye dönüşüyor

bunlar en güzel günlerimiz tadını çıkarmalı diye düşünyor ve gezip duruyorum kızımla hatta dün onu yeşilköye sosyete pazarına götürdüm :kedi:

Back
X