Bebeğinizi ilk ne zaman oturttunuz ANKET

ne zaman?

• 2 aydan küçükken

OY: 0 0,0%
  • 2. ayda

OY: 0 0,0%
  • 3. ayda

OY: 1 6,7%
  • 4. ayda

OY: 5 33,3%
  • 5. ayda

OY: 6 40,0%
  • 6 ay ve üstü

OY: 3 20,0%

• Ankete Katılan
    15

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Bebeğinizi ne zaman oturtmaya başladınız destekli olarak arkadaşlar? Bununla ilgili insanlar 50 50 bölünmüş gibi. Oturtma omuriligi zarar görür kemiği batar diyenler ve hiçbir sakincasinin olmadığını söyleyenler. Doktorlar da aynı şekilde. Benim bebis 9 unda 4 aylik olcak uzun zamandır kendini öne itiyo kaldırmaya çalışıyor bende bazen eğik bazen dik kısa süreli kucağımda oturtuyorum.

Bebeğinizi ne zaman oturtmaya başladınız destekli olarak arkadaşlar? Bununla ilgili insanlar 50 50 bölünmüş gibi. Oturtma omuriligi zarar görür kemiği batar diyenler ve hiçbir sakincasinin olmadığını söyleyenler. Doktorlar da aynı şekilde. Benim bebis 9 unda 4 aylik olcak uzun zamandır kendini öne itiyo kaldırmaya çalışıyor bende bazen eğik bazen dik kısa süreli kucağımda oturtuyorum.
ben tam hatırlamıyorum ama öyle dedikleri gibi 6 aya kadar falan beklemedim. 1,5 aylık kucağımda otururken resmi var.

Canim 3.5 aylikti dr destekle kisa kisa oturttur deyince oturtturdum. Kendi tutarak kalkiyordu zaten. Bebegin hazir olmasi gerekir dr muayenede soyler. Uzun oturtturmadim. Hafif arkaya egimli kisa oturtarak basladim.

Bizim dr altı aylıkken oturtmaya başlattı. Zararı olur mu olur ne olur ne olmaz nasıl olsa altı aydan sonra oturacaklar herkese saygı duyarım. Bence 5-6 aylıkken baslayın derim

5 aylık bebekti kızım kendi doğrulmaya başlamıştı beşikten (çok hareketlidir) bende o doğruldukça döşünü bastırıp yatırıyordum 6 aylık olmadı daha diye . Kucağımızda da sürekli doğruluyordu. En son Dr a götürdüm çok korkuyordum bişey olcak diye. Dr bu çocuk oturmuş zaten rahat bırak kemik gelişimi gayet iyi dddi. 6 aylık net oturur fotoları var. Zaten hemen emeklemeye bAşladı

Back
X