Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz kızlar

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
21 haftadayım hala tam olarak hissediyorum diyemiyorum.. siz kaçıncı haftalarda hissetmiştiniz?

21 haftadayım hala tam olarak hissediyorum diyemiyorum.. siz kaçıncı haftalarda hissetmiştiniz?
Bende tam olarak hissedemiyorum. 22 haftalık oldum. Geçen hafta doktor kontrolünde doktor tam hissedemeyeceğimi söyledi çünkü bebeğin sırtı dönükmüş karnıma. Pozisyon değiştirmesi gerekli hissetmen için dedi. Belki sizin de benzer bi durum vardır.

kızlar sizin ilk mi bebkleriniz? ben de hissetmedim daha bekliorum

İlk hamileliğimde 17. Haftada bu hamileliğimde 14. Haftada hissettim. Şuan 21. Haftadayım. Eşimde elini koyunca tekmeleri hissediyor artık.

18. Haftadayim üç dört gündür günde en az bir yada iki kez hissediyorum ama çok çok hafif tabi ve bir saniye sürüyo dört gözle net bir şekilde hissetmeyi bekliyorum

22+6 benimde kızlar ilk bebeğim. Tam tekme atmak değil ama geçişlerini pırr pırrr hissediyorum :) kızım genelde solda oluyor solda hissediyorum. Ben çok fazla kaburga ağrısı çekiyorum, sabah sağlık ocağında ebeye sordum bebekler belli bir süre tek bir yerde dururmuş ya sağda ya da solda.. Sonra başı aşağı dönermiş ayaklarını dikermiş, o zamanda ayaklar göğüsere ve boşluğa baskı yaparmış daha fazla ağrı hissedermişiz. Bilginiz olsun....

17 18. Haftalarda hissetmeye basladim.
20. Haftadan sonra iyice siddetli vurmaya basladi.
Ama kisiden kisiye degisiyor bu.

22-23. haftada hissetmeye baslamistim bende.. su anda 30+1 masallah durdugunu hissetmiyorum hep hareketli

Yeni test yptim bugun hemde hamileyim duanizi eksik etmeyin cok guzel bisy yaa anlatilmaz :)))Cok mutluyum yaa

Kizlar 15. Haftamdayim 2-3 gundur karnimda yilan dolaniyor gibi ara ara gezinmeler oluyor:) barsak olmadigina eminim:) kan akisi damarlar mi yapiyor acaba diyorum ama herzaman degil:) bebegim mi bu hissettigim acaba? İlk hamileligim o yuzden emin olamiyorum

17. haftamda minik minik hissetmeye başlamıştım :) hatta ilk zamanlar gaz var sanıyodum ama bebişimmiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…