Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz kızlar

Tam anlamiyla 24 te hissettim. 22 de kayiyor gibiydi anlam veremiyordum.

ilk olunca geç hissedilio diolar da acaba ondan mı hissedemioruz ki
Omunda etkisi vardır muhtemelen. Ama dediğim gibi doktorum bebeğin pozisyonundan ötürü hissedemediğimi söyledi. Ayakları karnıma doğru dönmeden bu dönemde hissedemezmişim

Omunda etkisi vardır muhtemelen. Ama dediğim gibi doktorum bebeğin pozisyonundan ötürü hissedemediğimi söyledi. Ayakları karnıma doğru dönmeden bu dönemde hissedemezmişim
ya valla ben anlamıorum galiba , akşam yine bişeyler oldu ama şüphede kaldım yine acaba bebek miydi die

ya valla ben anlamıorum galiba , akşam yine bişeyler oldu ama şüphede kaldım yine acaba bebek miydi die
Ben ayaklarımı karnıma doğru çekince hareketleniyor genelde o şekilde daha net anlıyorum. Ben ayaklarımı düzeltene kadar durmuyo ittiriyor resmen. Nasıl diyim böyle dalgalanma hissi gibi. Ben bebeğe yoruyorum valla

Benim de ilk hamileliğim ve erkek.Sanırım biraz erken hissediliyor ben de 18. Haftada hissetmeye başladım.

21 de bende hissedememiştim merktan çatlıyodum şükür 23 de çok net hissetmelere başladım merak etme bi kaç hafta daha sabret

Kizlar birsey sormak istiyorum.17 hafta bitti .karnim hic cikmadi sizin ne zaman gozle belli hale geldi

Tesekkurler bende endiselenmeye baslamistim.randevumda ay sonu
Genetik bir durummuş canım.Ic karın bebek için yeterince genişmiş şuan.Gelişimi gayet normal oğluşumun.Ben kalça olarak genişim kızlığımdan beri kemik yapısı itibariyle.Onla alakalı diye düşünmüştüm ama değilmiş.

İlk hamilelik olması ve iç karın geniş olması durumları etkiliyormuş hissetmeyi bende henüz net bir tekme hissedemedim. Pırpır atışları hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…