bebeğinizi nerde taşıyorsunuz?

DIONYSOS

:) nasılım???????
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
2.243
7
316
İstanbul
21+3 haftalık hamileyim bebeğim hep kasıklarımda hissediyorumm tekmeleri filan hep orda hissediyorumm. dün dr.a sordumm, dr evet bebek aşağıda dedi 24 kadar düzelir bekleyelim dedi fisfisfis sizler bebeğinizi nerde taşıyorsunuz?

21+3 haftalık hamileyim bebeğim hep kasıklarımda hissediyorumm tekmeleri filan hep orda hissediyorumm. dün dr.a sordumm, dr evet bebek aşağıda dedi 24 kadar düzelir bekleyelim dedi fisfisfis sizler bebeğinizi nerde taşıyorsunuz?

canım ben 23-+ günlüğüm.salı günü dr.a gittik.başı yukarıda poposu aşağıda dedi.benim hep sağımda duruyor.ama tekmelerini her yerde hissediyorum.seninde düzelir merak etme canım.

benimde aşşağıdaydı hatta karnım kasıklarım ağrıyordu bu yüzden doktor büyüdükçe düzelir dedi ve şuan 21+5 oldum sanırım yukarı çıktı biraz tekmeler yukardan geliyor ama kalçamın ağrısından 2 gündür yatıyorum buseferde...sanırım epey dolaşacak daha :)))

bende 20haftalık hamileyim ve çoğunlukla solda ve kasıklarımda hissediyorum meyve yedikten sonra özellikle çok hareketli oluyo hele çileğe hiç dayanamıyo ne zaman yesem kıpır kıpır yerinde duramıyo

Bende 22+4 üm hareketlerini hepp kasıklarımda hissediyorum özellikle de sağ taraftaa biturluu cıkmadı yukarıı ama karnımı gören bebeği yukarıda taşıyorsun ne güzel diyorlar anlayamadımm yaaa neysee:)

ben göbek deliğimin oralarda hissediyorum kızlar 23+6 yız

Epeydir yazamıyordum takip etmek biraz zor oldu.ben hala oğluşuma isim bulamadım :(
eşim de yakıştıramıyomuş hiç bir ismi yavrum isimsiz hala..
kızlar ben alaturka tuvaletten vazgeçemiyorum kasıklarımda sonradan bir agrı oluyor ama.. benim durumumda olan var mı ? hepinizi özlemişimmmmmmuck:1hug:

bendim ikizlerimde göbekten aşağıda taşıyorum kasıklarımda hissediyorum ve genelde yanlarımda oluyorlar ...........daha sonra yukarı çıkıyorlarmış..........

ogluşlar ,tatlış kızlar ve anneleri nasıllar?
biz sonunda bir isim bulabildik oğluşa Yarkın.
nasıl sizce fikir lerinizi bekliyorummmm:sm_cool:a.s.

Bende asagida tasiyorum.. Ustelik kasiklarimda agri oluyo kafasi asagiya inince ozellikle hissediyorum.. Bizde 27. haftadayiz..

hanımlar merhabalar, benim oğluşumda 27+2 günlük ve ben onu hep göbek hizamda hissediyorum ve sanki ordan çıkmaya çalışıyormuşcasına tekmeliyor ama yinede çok şükür herşey yolunda.....

selam kızlar bende 30 haftalık oldum artık. Tekmeleri mideme doğru hissediyorum yani yukarda. Meğer Dönmüş artık bebeğim doğuma hazırlanıyoruz :) Allahım sağ salim kucağımıza versin hayırlısıyla

bende bebeklerimi aşagıda taşiyorum hareketlerii her yerde oluyo ama.....benii gören karnın aşagı düşümüş dogumun gelmiş dio ama daha benim doguma 1,5 ay var hemen hemen... ben hep öle taşıyorum nieyse.. oglumuda aşagıda taşıyodumm..

Bizde 30 haftalığız,benim bebek yukarıda hareketlerini hep midemde hissediyorum,28 haftada başı inmişti aşağıya..şimdi nasıl blmiyorum artık

benim oğlum çok yukarda.tekmeler çok şiddetli özellikle tatlı yiyince:)nasıl duruyor bilmem ama 2 hafta sonra öğreneneceğiz

ben 28 haftalıkken gittim dr kafası hala yukardaydı daha dönmemiş döner deme daha var zamanımız

bende bebeklerimi aşagıda taşiyorum hareketlerii her yerde oluyo ama.....benii gören karnın aşagı düşümüş dogumun gelmiş dio ama daha benim doguma 1,5 ay var hemen hemen... ben hep öle taşıyorum nieyse.. oglumuda aşagıda taşıyodumm..

bana da göbeğin çok aşağıda doğumun erken mi olacak ne diyorlar.panik oluyorum ben de.ya benim göbeğim zaten hiç yukarıda olmadı ki diğer hamileler gibi.insanların da ağızı kapanmıyor valla.herkes bi yorum getiriyor.

Back
X