Bebeginizi vajinal ultrasyonda ilk nezaman gördünüz? Kac haftaliktiniz?

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba kizlar
bebeginizi vajinal ultrasyonda ilk gördügünüzde kac haftalik hamileydiniz? Merak ettim :)

Bebeğin kesesini 4 haftalıkken, kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını 6 haftalıkken gördüm Can'ım

6 hafta 1 günlüktü kese gözükmedi vajinal ultrasonla baktılar mercimek kadar bişeydi görüntü

6 haftalıkken öğrenmiştim ben keseyi görmüştük, 7 haftalıkkende meleğimi gördüm

Ben karından ultrasonda gördüm canım. 4+5 te kesesini 7+5 te kendisini gördük ve kalp atışlarını dinledik

7 haftalıktı canım

arkadaslar siz haftayi nasil sayiyorsunuz misal ben bugün tam 5 haftalik oldum ama bu alti haftaligami geciyor yarindan itibaren 5+1 olacagi icin?

arkadaslar siz haftayi nasil sayiyorsunuz misal ben bugün tam 5 haftalik oldum ama bu alti haftaligami geciyor yarindan itibaren 5+1 olacagi icin?
Canım 5+1 olduğunda 6. haftanın içinde oluyorsun yani 5hafta bitmiş 6.haftadan 1 gün gitmiş oluyor

Maşallah maşallah o nasıl oldu? Okadar erken görünüyormuymus karından?
Vala gorduk doktor sa beklemiyodu bende beklemiyodum:)

Sali gunu 468 di kan degerim cuma gittim 3 gun sonra yani muhtemelen deger 1000 felandi doktor gorunmez ama bakalim bi dedi baktik ki gorunuyo:) bir hafta sonra gittigimizde de kalp atisi baslamisti ama o kadar kucuktu ki daha sesini duymadik sadece yanip sonusunu gorduk minnacik....

Kızlar lütfen yardım edin ! Bu gün doktora gittim hamileliğim adet tarihine göre tam 8 haftalık fakat ultrason görüntülerine göre 6.2 günlük görünüyor. Kalp atışlarını duyamadık doktor iç açıcı konuşmadı 1 hafta beklememi söyledi tabi aldı beni evham başka doktora gittim oda geç gebelik olasılığını %10 verdi. Ama umutsuz konuşuyorlar çok kötüyüm çok acı lütfen bişeyler söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…